Yleiset:

Hakupalvelu

Oma kirjasto toiminnot:


Oma kirjasto-toiminnon esittely | Aktiivinen kansio | Kansion lisääminen ja uudelleen nimeäminen | Esitteiden tallentaminen | Muistiinpanojen tekeminen | Omien tietojen muuttaminen

Hakupalvelu

hakupalvelu
Esitteiden hakeminen
Esitteitä voi etsiä niiden sisällön perusteella. Hakukenttään kirjoitetaan haluttu hakusana ja tämän jälkeen painetaan Suorita haku -nappia.
Hakusana voi olla kokonainen sana tai sanan osa. Hakusanan voi määritellä sanan osaksi klikkaamalla hakukentän alla olevan valintaruudun pois päältä.
Yritysten hakeminen
Yrityksiä voi hakea yrityksen nimen tai toimialan perusteella. Hakutulokseen tulee kaikki yritykset, joiden nimessä esiintyy haettu sana. Haku suoritetaan Suorita haku-napista.
Kaikki yritykset saa listattua hakukentän yläpuolella olevasta Listaa kaikki -linkistä.

Oman sivu-toiminnon esittely

oman sivun esittely
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tallentaa Oma kirjasto-osioon esitteitä. Näin löydät ne palvelusta helposti uudestaan.
1. Oma kirjasto-toiminto
Oma kirjasto-osioon pääset kirjautumisen jälkeen Oma kirjasto-linkistä.
2. Kansiot
Voit tallentaa esitteet kansioihin. Aktiivinen kansio on aina auki. Kaikki valitut esitteet-kansio on oletuskansio, joka toimii valittujen esitteiden varastona.
3. Kansion lisäys ja poisto
Klikkaamalla Uusi kansio-kuvaketta sivun oikeassa yläreunassa voit luoda uuden kansion omalle sivulle. (ks. Kansion lisääminen ja uudelleen nimeäminen) Näin voit rakentaa itsellesi projektikohtaisia kansioita. Uusi kansio-kuvakeen vieressä olevan Roskakori-kuvakkeen klikkaaminen poistaa aktiivisen kansion. Kaikki valitut esitteet -kansiota ei voi poistaa. Poistetussa kansiossa olevat esitteet eivät katoa, vaan ne jäävät Kaikki valitut esitteet -kansioon.
4. Kansion uudelleen nimeäminen
Aktiivisen kansion voi nimetä uudelleen kirjoittamalla nimen tekstikenttään, jossa on kansion nimi (ks. Kansion lisääminen ja uudelleen nimeäminen)
5. Tallennettu esite
Tallennetun esitteen yhteydestä löytyy esitteen kansikuva ja nimi sekä esitettä edustavan yrityksen nimi. Nimet toimivat linkkeinä virtuaaliesitteeseen ja yrityksen tietoihin.
6. Esitteen hallinta
Tallennettuja esitteitä voit hallita esitteeseen liittyvistä linkeistä. Esite poistetaan kansiosta klikkaamalla Roskakori-kuvakketta. (Esite ei katoa Kaikki valitut esitteet-kansiosta.) Lisää muistiinpanoja -kuvakketta klikkaamalla voit liittää muistiinpanoja kyseiseen esitteeseen. (ks. Muistiinpanojen tekeminen )
7. Tiedotteet
Rekisteröityneille käyttäjille tiedotetaan uusista esitteistä. Niitä pääsee selailemaan klikkaamalla tiedotteen linkkiä.
8. Linkit
Linkkien avulla voit kätevästi siirtyä Oma kirjasto-toiminnosta toiseen.
Sivun alkuun

Aktiivinen kansio

kansiot omalla sivulla kansiot muilla sivuilla
Rekisteröityneellä käyttäjällä on jatkuvasti aktiivisena yksi kansio. Valitut esitteet tallentuvat aktiiviseen kansioon. Jos yhtään kansiota ei ole valittu, aktiivinen kansio on Kaikki valitut esitteet-kansio.
Aktiivisen kansion voi vaihtaa klikkaamalla kansion nimeä joko omalla sivulla tai muilla sivuilla sivun oikeassa reunassa olevasta listasta.
Sivun alkuun

Kansion lisääminen ja uudelleen nimeäminen

kansion lisääminen
Omiin kansioihin voi lisätä uuden kansion ja omille kansioille voi antaa uuden nimen.
1. Toiminnot
Uuden kansion saa lisättyä klikkaamalla Uusi kansio-kuvaketta ja aktiivisen kansion voi nimetä uudelleen kirjoittamalla uuden nimen kansion kohdalla olevaan tekstikenttään. (Kaikki valitut esitteet -kansiota ei voi uudelleennimetä)
2. Kansion nimeämien
Uuden kansion oletusnimi on Uusi kansio. Nimen voi vaihtaa kirjoittamalla uuden nimen ja painamalla enter-nappia. (Jos javascriptit eivät ole selaimessa päällä, nimi tallentuu painamlla nimen viereen ilmestyvää nappia.) Nimen voi vaihtaa vain aktiivisesta kansiosta. (ks. Aktiivinen kansio)
Sivun alkuun

Esitteiden tallentaminen

kuvaston lisääminen
Esitteitä voit tallentaa kansioihisi esite- tai yrityshausta.
1. Esitehaku
Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee esitelistaukseen kuten muutkin käyttäjät hakupalvelun tai sivun vasemmassa reunassa olevien kuvalinkkien kautta.
2. Esitteen valitseminen
Haluamansa esitteen voi lisätä kansioon klikkaamalla esitteen vieressä olevaa Lisää kansioon -kuvaketta. Esite talletetaan sillä hetkellä aktiivisena olevaan kansioon ja Kaikki valitut esitteet -kansioon.
3. Kansiolistaus
Sivun oikeassa laidassa on jatkuvasti näkyvillä kaikki omat kansiot. Aktiiviseen kansioon tallennetut esitteet on listattu kansion yhteyteen.
 
Sivun alkuun

Muistiinpanojen tekeminen

muistiinpanojen lisääminen
Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä muistiinpanoja tallettamiinsa esitteisiin.

Muistiinpanot kirjoitetaan tekstikenttään virtuaaliesitteet oikeassa reunassa. Tallenna muutokset nappia painamalla. Jos muistiinpanoja tehdään esitteeseen, jota ei ole talletettu käyttäjän kansioon, esite tallettuu automaattisesti aktiiviseen kansioon.
Sivun alkuun

Omien tietojen muuttaminen

omat tiedot
Omia käyttäjätietoja pääsee muuttamaan navigoimalla omiin tietoihin Omat tiedot-linkistä. Kirjoita uudet tiedot ja klikkaa Tallenna-nappia, niin uudet tiedot ovat päivittyneet.