mainos_1086

Rakentaminen (ulkoalueet)

Betafence asensi 45 km pituisen aitauksen Tanger Med -satamaan Marokossa

artikkelikuva: Betafence asensi 45 km pituisen aitauksen Tanger Med -satamaan Marokossa

Tanger Med -sataman rakennustyöt aloitettiin vuonna 2003. Sataman toiminta aloitettiin vuonna 2007 ja vuonna 2016 sen täysi kapasiteetti tulee olemaan 8 miljoonaa konttia. Betafence on ollut alusta asti valittu yhteistyökummaniksi, joka asentaa kaikki aidat sekä satamassa että sen ympärillä. Betafencen pääasialliseksi eduksi oli yrityksen vakaa kokemus isojen infrastruktuuri aitaushankkeiden parissa. Suuri merkitys oli myöskin tuotteiden korkealla laadulla, koska sataman olosuhteet ovat erittäin vaativat. Tähän saakka Betafence on toimittanut satamaan 45 kilometriä erilaisia aitoja ja 20 automaatiolla varustettua porttia.

Tämän arvokkaan sopimuksen syntymiseen on oleellisesti myötävaikuttanut lukuisat referenssit, joita Betafence on saanut töistään infrastruktuurin alalla ympäri maailmaa, myös yhtiön vakaa kansainvälinen maine vaikutti sopimuksen syntymiseen. Hankkeen ratkaiseva näkökohta oli kuitenkin tarve löytää kokonaisratkaisu, joka vastaisi hankkeen erityisiä vaatimuksia.

Sopimus sisältää lukuisia tuotteita ja sovellutuksia, kuten siirrettäviä 3 metrin korkuisia turva-aitoja, keskitason turvallisuusluokitusta vastaavia 3,5 m aitoja, korkeata turvallisuusluokitusta vastaavia 4,5 m aitoja ja myöskin isoja moottoroituja liukuportteja sataman pääsisäänpääsyjä varten.

Aitojen valintaan vaikutti olennaisesti sataman sijaintipaikan Gibraltarinsalmen aggressiivinen ilmasto. Asennetut tuotteet ovat Alusinkittyjä ja niille on tehty erityinen pinnoitekäsittely, jonka johdosta Betafence on pystynyt myöntämään tuotteille kymmenen vuoden takuun korroosiota vastaan, vaikka ne sijaitsevatkin aivan suolaisen veden vieressä. Aitausjärjestelmä on niin ikään suunniteltu kestämään Tangerin ankaria ilmasto-olosuhteita ja sietää tuulenpuuskia, joiden voimakkuus on jopa 170 km/tunnissa. Betafencen tuotteiden laadun maineella on tärkeä rooli yrityksen ja satamaviranomaisten pitkäaikaisessa yhteistyössä.

Ensimmäinen toimitus suoritettiin 2007 ja siitä alkaen ne jatkuivat säännöllisesti. Projekti valmistui huhtikuussa 2016.

BETAFENCE (www.betafence.com) on maailman johtava aitausratkaisujen, kulunhallinnan ja alueellisten turvallisuusratkaisujen suunnittelija ja valmistaja.

BETAFENCE suojelee sekä teollisuuslaitoksia, julkista infrastruktuuria ja erittäin korkean turvallisuusluokituksen alueita, esim. vankila-, armeija- ja lentokenttäkohteita. Kuten myös yksityisiä puutarhoja, maatalouskiinteistöjä ja karjaa.

BETAFENCE valmistaa myös metalliverkkotuotteita erilaisiin teollisuussovellutuksiin.

YRITYKSESSÄ työskentelee 1 400 ihmistä. Betafencen pääkonttori on Belgiassa ja sillä on 9 tuotantolaitosta 8 maassa. Yrityksen 30 myyntitoimistoa ja edustajaa toimivat aktiivisesti ympäri maailmaa.

Jarno Kauhanen
Sales Manager, Finland
M: +358(0)408223056
T: +358(0)925144260
E: jarno.kauhanen@betafence.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »