mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat (kivi, laatta, tiili)

Neolith® suurlaatat nyt suomessa

artikkelikuva: Neolith® suurlaatat nyt suomessa

NEOLITH®SINTRATTU KIVI (sintered stone) on kestävä, ekologinen ja huoltovapaa valinta. Neolith® on monipuolinen pintamateriaali niin koteihin kuin julkisiin tiloihin, ja sitä voidaan asentaa kaikille pinnoille: julkisivuihin, sisäseiniin, lattioihin, tasoiksi ja kalusteiden pinnaksi. Sitä voi käyttää mm. keittiötasoissa, keittiön välitiloissa, seinäpinnoissa ja kylpyhuoneen seinissä ja tasoissa. Neolith® sopii käyttöominaisuuksiltaan erinomaisesti myös korkeiden hygieniavaatimusten tiloihin pintamateriaaliksi, esimerkiksi terveydenhuoltosektorille, oppilaitoksiin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Levykoot

Neolith® levykoot ovat 3200 * 1600 * 20 mm, 3200 * 1600 * 12 mm, 3200 * 1500 * 6 mm ja 3600 * 1200 * 3 mm. Neolith® sintrattua kiveä voidaan työstää/leikata haluttuihin mittoihin.

Rikas värimaailma

Laaja, yli 50 värin sävy- ja viimeistelymaailma tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia suunnittelulle. Neolith® levyt ovat visuaalisesti ja laadultaan korkeatasoisia, ja ne soveltuvat hyvin vaativiinkin suunnittelukohteisiin. Erilaiset luonnonkivi-, betoni-, puu- ja metallipintojen jäljitelmät löytyvät inspiroivasta värimallistosta. Levyn pinnan viimeistely voi olla matta, karhea, kiiltävä, satiini tai strukturoitu. Kuoseja ja värejä voidaan räätälöidä myös projektikohtaisesti, jolloin esim. julkisivusaneerauskohteiden ja uudisrakentamisen koviinkin vaatimuksiin voidaan löytää toimivia ja esteettisesti mielenkiintoisia, kestäviä ratkaisuja.

Neolith® on 100% luonnonmateriaalia, joka valmistetaan hienoksi jauhetuista luonnonmineraaleista, jotka puristetaan levymuotoisessa muotissa 400 barin paineella tiiviiksi levyksi. Levyn pintaan tehdään tämän jälkeen pintastruktuuri, väritys ja lasitus. Lopullisen lujuuden sekä kulutuksenkestävyyden tuote saa korkeassa ja pitkäkestoisessa lämpötilassa (yli 1 200 C). Prosessi tuottaa erittäin tiiviin, ei vain pinnaltaan kestävän, suurikokoisen levyn, joka kestää hyvin rasitusta, lämpöä, kylmää, kosteutta ja uv-säteilyä.

Valmistuksen ekologisen jalanjäljen minimointi

Neolith® valmistetaan Espanjassa. Ympäristövaikutukset on minimoitu myös tuotantoprosessissa, mm. suljettu kierto, hiilidioksipäästöjen nollaaminen. Tehdas on sintrattujen kivien valmistusteknologian suunnannäyttäjä ja visuaalisen designin edelläkävijä jo vuodesta 2009. Testattu ja palkittu tuote, referenssikohteita ympäri maailman.

Lisätietoja ja maahantuonti: NOMART Oy, www.nomart.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »