mainos_1008

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)
Sisustussuunnittelu

Hyödynnä ahdas suihkutila optimaalisesti

artikkelikuva: Hyödynnä ahdas suihkutila optimaalisesti

Tyylikkään ja käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttaminen pieneen tilaan voi olla haastavaa ja se vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Joudut todennäköisesti luopumaan sekä ammeesta että leveästä allaskaapista, mutta tyylikkään ja käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttaminen pieneen tilaan on täysin mahdollinen. Salaisuus piilee kätevissä suihkutilaratkaisuissa ja kestävissä kylpyhuonekalusteissa, jotka kestävät kosteutta ja roiskeita.

kuva

Taitettavat suihkuseinät pieneen kylpyhuoneeseen

SYNC suihkusarjamme on kehitetty erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin. Huomaamaton SYNC-sarana taittaa oven keskeltä ja mahdollistaa suuren kulkuaukon suihkutilaan. Avaa ja sulje ovet kahvasta vetämällä ja astu sisään. SYNC suihkunurkka on ihanteellinen vaihtoehto, jos suihkun lähellä on wc-istuin tai kalusteita, joiden et halua kolhiintuvan tai kastuvan. Taita ovet seinää vasten, kun suihkua ei käytetä, ja vapauta näin ollen arvokasta lattiatilaa. Seinäprofiiliin on myös mahdollista yhdistää PILE suihkuhyllyt, jolloin tuloksena on suihkun sisäpuolella oleva suihkusäilytysratkaisu.

Suihkuseinän asennus liimaamalla

Voit kiinnittää SYNC-suihkuseinän liimaamalla Ruuviton asennusmenetelmällä. Kun asennus tehdään ruuveitta, sinun ei tarvitse huolehtia seinämateriaalista tai vesieristyksestä ja seinän sisällä olevista johdoista ja putkista. Poraamisen ja ruuvaamisen sijaan voit liimata alumiiniprofiilin tukevasti seinää vasten. Kun asennus on ruuviton, myös purkaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

Lue lisää: inr.fi/kylpyhuone-pohjapiirros

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »