mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat (saumaus, vesieristeet)

Älykäs saumauslaasti

artikkelikuva: Älykäs saumauslaasti

Uusi Premium-saumauslaasti ARDEX G10 tarjoaa täydellisen yhdistelmän toimivuutta ja estetiikkaa.

Laaja käyttöalue

ARDEX G10 -saumauslaastilla voidaan saumata keraamisia laattoja, luonnonkiviä ja lasimosaiikkeja 1–10 mm saumaleveydellä. M1-luokitus kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä ja on sisäilman laadun kannalta turvallinen valinta märkätiloihin. Sauma on pakkasenkestävä ja soveltuu myös julkisivuihin ja parvekkeille.

Paras työstettävyys

Saumauslaastilla on ainutlaatuinen Ardurapid-ominaisuus, joka sitoo sekoitetun veden täydellisesti ja nopeuttaa kovettumista, mikä mahdollistaa saumauslaastin varman toimivuuden eri laattatyypeillä. Saumauksen helppoutta ja onnistumista edesauttaa pitkä pesuaika. Sementtipohjaisten saumojen ongelmana on usein pesuun käytetty vesimäärä. Tuotekehityksen painopisteenä onkin ollut värisävyn stabiilisuus, riippumatta käytetystä laattatyypistä, pesuajasta tai vesimäärästä.

Säilyttää päällysteen arvon

EN 13888 -luokan CG2 WA tarjoaa parannetun vedenhylkivyyden ja kulutuksenkeston. Sauman pinta on sileä ja säilyttää värisävyn ja kirkkauden. Harmoninen värivalikoima tarjoaa upeita värisävyjä suunnittelijalle.

Lisätietoja: www.ardex.fi

"Tarjoamme suunnittelijan työkaluksi aidosta saumasta valmistetut värimallit. ARDEX’n tekninen neuvonta auttaa puhelinsoiton päässä puh. 09 6869 140."

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »