mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat

Uusia mahdollisuuksia suunnittelijoille

artikkelikuva: Uusia mahdollisuuksia suunnittelijoille

Karavalta saa nyt myös struktuuripintaisia sekä harjattuja sisäverhouspaneeleita, jotka ovat nyt huippusuosittuja sisustuksissa.

Puu sekä puiset verhoilut ja paneloinnit ovat tehneet tuloaan sisustuksiin jo pitkään, mutta viimeistään nyt puu on tehnyt läpimurron sisustusmateriaalina. Puu ei enää ole vain lattiamateriaali, vaan sitä käytetään ennakkoluulottomasti myös seinissä ja sisäkatoissa.

Sisustuspaneeleissa selkeä trendi ovat puolestaan struktuuri- tai harjatut pinnat, jotka korostavat puun ilmeikkyyttä ja joilla voi luoda kiinnostavia tehosteseiniä ja muita puupintoja sisustukseen.

Yksilöllisiä sauna- ja sisäverhouspaneeleita, lauteita, sekä muita puutuotteita valmistava pirkanmaalainen Karava vastaa kuluttajien ja suunnittelijoiden toiveisiin investoimalla uuteen höyläkoneeseen.

kuva

”Olemme ottaneet käyttöön uuden höyläkoneen, jolla sisustuspaneeleihin voidaan luoda entistä näyttävämpiä pintakuvioita. Sivuttaissuunnassa liikkuvilla terillä saadaan tehtyä struktuuripintoja tai rouhittua pintaa elävämmäksi. Teriä ja ajonopeutta vaihtelemalla saadaan kuvioltaan ja syvyydeltään erilaisia muotoja”, Karavan toimitusjohtaja Jaakko Soini kertoo.

Höyläkone mahdollistaa myös pintojen pehmeän puuosuuden harjaamisen, mikä tekee paneelin pinnasta kiinnostavan ja ilmeikkään. Eri tekniikoiden yhdistelmillä voidaan luoda uniikkeja ja upeita pintoja sisustukseen.

Struktuuripinnan elävyyttä voidaan entisestään korostaa käyttämällä paneelien pinnoissa värejä, jolloin pinnan muodot saadaan näkyviin halutulla tavalla.

Lisätietoja: www.karava.fi

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »