mainos_1077

Kalusteet ja varusteet

Junet – Ajatonta designia kestävyydestä tinkimättä

artikkelikuva: Junet – Ajatonta designia kestävyydestä tinkimättä

ETELÄ-POHJANMAALLA JURVASSA toimiva Junet Oy valmistaa lähituotantona erilaisten hoiva- ja palvelukotien sekä julkitilojen tarpeisiin suunniteltuja kalusteita. Laatu, toimivuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa, ja niin on palvelukin.

Mutkatonta ja joustavaa palvelua

Junet on ketterä asiakas- ja ratkaisukeskeinen toimija, jonka tärkeimpinä arvoina ovat yksilöllinen palvelu, laatu ja ekologisuus. Kalustekokonaisuuksien suunnittelussa huomioidaan aina viihtyisyyden ja käyttäjälähtöisyyden lisäksi asiakkaan arvot, joita tilojen tulee ilmentää. Tarvekartoitus, kalustesijoittelu ja värisuunnittelu ovat osa kokonaisvaltaista palvelua, jolla parhaat ratkaisut löydetään yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Kotimaassa valmistetut hoivakalusteet

Kalusteiden suunnittelussa on huomioitu hoivakäyttö, esteettisyydestä tinkimättä. Muotoilu pohjautuu ergonomiaan, turvallisuuteen, helppohoitoisuuteen sekä kestävään rakenteeseen ja ajattomaan designiin. Junet tarjoaa asiakkailleen ammattitaidon ja vankan kokemuksen lisäksi poikkeuksellisen laajan väri – ja materiaalivalikoiman, myös kalusteiden räätälöinti ja erikoiskalusteiden valmistus on vaivatonta. Kaikki kalusteiden pinnat ovat saatavilla antibakteerisina ja kankaat kosteussuojattuna, paloturvallisina ja konepestävinä.

Valttikortteina hyvä hinta-laatusuhde ja luotettavuus

Kokonaisvaltaiset, kodikkaat kaluste- ja sisustuspaketit, ovat Junetin valttikortti. Palvelu voi sisältää kaiken mahdollisesta suunnittelusta kalusteasennukseen, avaimet käteen -periaatteella toimitettuna. Hinta-laatusuhde on kilpailukykyinen ja aikatauluista pidetään kiinni. Junet tekee myös laajaa ja hedelmällistä yhteistyötä sisustusarkkitehtien sekä -suunnittelijoiden kanssa.

Lisätietoja www.junet.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »