mainos_1078

Kalusteet ja varusteet (työympäristöt)
Sisäpinnat ja tilaosat (akustoinnit)

Kotimainen pöytäseinäke Adilta

artikkelikuva: Kotimainen pöytäseinäke Adilta

Adi kalusteet on tuonut markkinoille uuden kotimaisen tuotteen, SilentPro -pöytäseinäkkeen.

SilentPro on akustoiva pöytäseinäke, jonka avulla on toteutettu vaativiakin kohteita, joissa tuotteen akustiset ominaisuudet on todettu todella hyviksi. Seinäkkeen suunnittelu sai alkunsa asiakkaan tarpeesta. Turun LähiTapiolan toimistossa haluttiin tehdä avokonttorista mahdollisimman miellyttävä työympäristö sekä huomioida akustiikka työhyvinvoinnin näkökulmasta. Tähän tarkoitukseen syntyi SilentPro.

Tuotteen suunnittelussa on huomioitu myös sen hiilijalanjälki: kaikki valmistusmateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Seinäkkeet valmistetaan Adin tehtaalla Salossa, jolloin kuljetusmatkat jäävät lyhyiksi.

Verhoiluvalinnoilla voi seinäkkeestä tehdä joko huomaamattoman tai koko tilan kiintopisteen. Seinäkkeen voi verhoilla kahdella materiaalilla siten, että sen eri puolet ovat eriväriset. Myös erikoismateriaalit ovat mahdollisia, jolloin värien ja materiaalien yhdistelmiä on rajattomasti.

Löydät Adin tämän syksyn ID Helsingistä, omalla 40-vuotisjuhlaosastolla IDH_033. Muiden uutuuksien lisäksi osastolla pääset tutustumaan myös SilentPro -seinäkkeeseen. Tervetuloa!

Lisätietoja: adi.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »