mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (keittiöt, kylpyhuone, saniteettitilat)
Sisäpinnat ja tilaosat (kivi, laatta, tiili)

Dekton® Slim, uusi vallankumouksellinen muoto

artikkelikuva: Dekton® Slim, uusi vallankumouksellinen muoto

Vain 4 mm paksu Dekton® Slim, erittäin kompakti tasomateriaali tekee täydellisen vallankumouksen arkkitehtuurin ja muotoilun maailmassa.

Cantoria (Almeria), 29. toukokuuta 2019. Cosentino Group on monikansallinen espanjalainen perheyritys. Cosentino on maailman johtava innovatiivisten arkkitehtuuri- ja designtasojen valmistaja ja jakelija. Nyt esittelemme Slimin, kompaktin ja innovatiivisen, vain 4 mm paksun Dekton®-tason.

Slim on vallankumouksellinen arkkitehtuurin ja rakennushankkeiden pinnoissa – se yhdistää Dektonin® tunnetut hämmästyttävät tekniset ja mekaaniset ominaisuudet uuteen ja paljon ohuempaan, kevyempään ja hallittavampaan muotoiluun.

Dekton® Slim, joka on vain 4 mm paksu ja painaa 10 kg/m2, on ihanteellinen valinta projekteihin, jotka vaativat materiaalilta korkeaa suorituskykyä ja keveyttä. Tämä tekee Dekton®:sta täydellisen päällysteen kalusteisiin, oviin tai suuriin paneeleihin sekä moneen muuhun tarkoitukseen.

Slim täydentää täydellisesti kaikkia piirteitä ja ominaisuuksia, joista Dekton® on ollut tunnettu jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Se on valmistettu innovatiivisella ultra-tiivistysprosessilla, joten Dekton®-työtaso kestää hyvin naarmuja, tahroja, lämpöä ja ultraviolettisäteitä eikä ime vettä. Se voidaan tuottaa yhtenä isona pintana koossa 320 cm x 144 cm, jossa kuosit saadaan näyttämään upealle. Tällä hetkellä Slim on saatavilla yhdeksässä Dekton®-sävyssä ja sitä kehitetään vähitellen kattamaan muutkin värit.

Dekton® Slim esiteltiin ensimmäisen kerran Milanon kansainvälisillä huonekalumessuilla v. 2018, joilla se sai hyvin positiivista palautetta sekä alan ammattilaisten että kuluttajien keskuudessa.

Uuden Slim-paksuuden ansiosta Dekton® vahvistaa jälleen asemaansa innovaatioiden, monipuolisuuden, laadun ja maksimaalisen suorituskyvyn, arkkitehtuurin ja muotoilun maailmassa.

Lisätietoja: www.cosentino.com/fi-fi/

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »