mainos_986

Sisäpinnat ja tilaosat (väliseinät, tilanjako)

Palavaneri Pirinen Oy Kiilax - innovaatioita rakentamiseen

artikkelikuva: Palavaneri Pirinen Oy Kiilax - innovaatioita rakentamiseen

Palavaneri Oy:n toimitusjohtaja ja Kiilax-tuotteiden kehittäjä Ari Pirinen kertoo, että loppuvuoden 2019 aikana on taas uusi Kiilax innovaatio tulossa valikoimaan.

"Palavaneri Oy tunnetaan rakennustuotteiden kehittäjänä. Yhtiöllä on yli 20 rakentamiseen liittyvää patenttia ja hyödyllisyysmallisuojaa. Innovaatiotoiminta jatkuu voimakkaana. Loppuvuodelle onkin odotettavissa taas uusi Kiilax-tuote", kertoo toimitusjohtaja Ari Pirinen.

Palavanerin innovaatioiden takana on ennen kaikkea käytännöllisyys, kehitystyötä tehdään erityisesti loppukäyttäjien kanssa huomioiden heidän näkemyksensä ja kokemuksensa.

Joensuulainen vanerien ja levyjen työstämiseen sekä Kiilax-tuotteiden valmistamiseen keskittyneen Palavaneri Pirinen Oy:n Ari Pirinen perusti yrityksen Hammaslahteen 1993. Nykyään yritys toimii omissa tiloissaan Joensuun Salpakankaalla, osoitteessa Levytie 1.

"Yritys on laajentanut toimintaansa voimakkaasti 2010 luvulla ja viimeisin laajennus on todella merkittävä. Syksyn 2019 aikana Kiilax-paloluukkujen kokoonpano siirtyy Helatielle, joka vapauttaa lähettämöön ja varastoon kaivattua tilaa, asiakaspalvelu tulee säilymään tutussa paikassaan", kertoo Ari Pirinen. Muutostyöt hankituissa tiloissa on jo käynnissä ja tuotantotiloja suunnitellaan yhdessä henkilökunnan kanssa.

Kiilax-tuotteita ovat mm. rakennuskiilat, peitelevyt, pika-asennettavat tarkastusluukut sekä paloluokitellut tarkastusluukut, joiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Lisätietoja: www.palavaneri.fi, www.kiilax.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »