mainos_1062

Sisäpinnat ja tilaosat (väliseinät, tilanjako)

Kinnarpsin uusi tuotesarja edistää keskittymistä työympäristössä

artikkelikuva: Kinnarpsin uusi tuotesarja edistää keskittymistä työympäristössä

"Liian meluisaa", on yksi suurimmista valituksen aiheista työympäristöissä. Paremman ääniympäristön luomisessa tärkeässä osassa ovatkin tilaa jakavat ja ääntä vaimentavat tuotteet.

Uusi vibe seinäkesarja koostuu useista lattialle, seinälle, kattoon tai pöydälle asennettavista sermeistä, joissa on runsaasti valinnanvaraa mittojen ja lisävarusteiden suhteen. Ääntä vaimentavat pöytäseinäkkeet on jaettu kahteen kategoriaan: Vibe Light, joka rajaa tilaa sekä Vibe Focus, joka rajaa ja absorboi ääntä. Voit helposti asentaa Vibe-seinäkkeet käyttämällä ainutlaatuista seinäkekytkentää ja muunnella tiloja valitsemalla sopivat värit ja lisävarusteet kuten hyllyt, koukut, ilmoitustaulut tai peilit. Kattoon ja seinälle ripustettavat paneelit sopivat erityisen hyvin pieniin tiloihin, sillä ne eivät vie tilaa lattioilla tai pöydillä.

Käytössäsi on sitä paitsi kestävä tuote, joka on tuotettu vastuullisesti ja resursseja tehokkaasti hyödyntäen. Vibeen voit tutustua Kinnarpsin Helsingin uudistetussa näyttelyssä sekä Habitare Pro ‑messuilla.

Lisätietoja: www.kinnarps.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1052
mainos_1036

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »