mainos_1078

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)
Sisäpinnat ja tilaosat (lasituotteet)

Pilkington Optishower™-suihkulasi, joka on kirkas, ajaton ja helppo pitää puhtaana

artikkelikuva: Pilkington Optishower™-suihkulasi, joka on kirkas, ajaton ja helppo pitää puhtaana

Voimme muuttaa käsityksesi harmaista suihkuseinistä. Markkinoilla on saatavilla lasia, jonka pinta ei muutu harmaaksi kalkkipitoisen veden takia, koska lasin pinnassa on suojapinnoite, mikä sulkee lasin pinnan pysyvästi suojaten sitä ikääntymiseltä. Näin lasi pysyy kirkkaana ja helposti puhtaana pidettävänä koko sen käyttöiän. Pilkington OptiShower™ on ihanteellinen ratkaisu kosteisiin tiloihin. Se on moderni ja helppohoitoinen suihkulasi. Kun normaalin lasin kirkastamiseen tarvitaan hyvät pesuaineet, pinnoitetun lasin puhtaanapitoon riittää pyyhkäisy neutraalilla pesuaineella ja pehmeällä liinalla.

Parhaimmillaan kalkkeutumaton lasi on kosteissa tiloissa ja jossa lasi on katseen alla, kuten esimerkiksi uimahalleissa ja kylpylöissä, mutta sitä on mahdollista saada myös yksityistalouksiin. Suihkukaappien, suihkunurkkausten ja suihkuseinien valmistajat voivat lisätä Pilkington OptiShower ™ -lasiin suojakäsittelyn, joka saa veden valumaan pois sen pinnalta nopeammin, jolloin lasi on vielä helpompi pitää puhtaana.

Tämä uutuustuote on pinnoitettu niin, että se kestää esimerkiksi lämpötilojen vaihtelua ja kulutusta normaalia lasia paremmin. Lasia voi myös karkaista, laminoida ja muotoilla ja jopa silkkipainatukset onnistuvat.

Vaatiessasi asuntosi märkätiloihin yksilöllisiä ja korkealaatuisia sisustusratkaisuja, valintasi voi olla Pilkington OptiShower™.

Lisätietoja: www.pilkington.com/fi-fi/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »