mainos_1077

Kalusteet ja varusteet

Käytännöllinen ja kaunis Onni design

artikkelikuva: Käytännöllinen ja kaunis Onni design

Onni design -kalusteiden tunnetuin tuote on jo klassikoksi muodostunut Onni syöttötuoli. Sitä on myyty jo yli 10 vuoden ajan. Sen rinnalle on hiljalleen ilmestynyt muitakin tuotteita, kuten Onni jakkara, Onni pöytä ja äskettäin lanseerattu Onni ruokapöytä.

Onni kalusteita löytyykin monista tunnetuista kohteista, kuten eduskuntatatalolta, Finavian lentokentiltä, ruotsalaisen Max-hampurilaisketjun ravintoloista ja uudesta Oodi-kirjastosta.

Kaikki Onni Design -kalusteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kotipaikkana toimii Tuulos, missä tuotteet valmistetaan historiallisessa rekitehdasmiljöössä, paikassa, jossa on puusepäntyöllä vuosikymmenten perinne.

Kalusteiden päämateriaalina käytetään suomalaista massiivikoivua ja koivuvaneria. Erityisesti koivuvaneri näkyy tuotteissa monissa kekseliäissä ratkaisuissa, kuten syöttötuolin kehässä ja jaloissa.

Aivan äskettäin Suomalaisen Työn Liitto myönsi Onni Design -kalusteille Design from Finland -merkin. Merkki viestii suomalaisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen työn merkitystä Suomen menestymisen kannalta.

Tutustu lisää tuotteisiin osoitteessa:
www.onni-design.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »