mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (projektikohtaiset erityiskalusteet, yleiset tilat)

Green Furniture concept - ekologista muotoilua julkitiloihin

artikkelikuva: Green Furniture concept - ekologista muotoilua julkitiloihin

Green Furniture on ruotsalainen kalustevalmistaja, jonka nerokkaasti mutkittelevia penkkejä on Suomessa toimitettu mm. lentokentille ja kauppakeskuksiin. Kalusteet sopivat julkisiin tiloihin, joissa tarvitaan kompaktia, tilaa säästävää kalustetta – ja joka kestää ennen kaikkea aikaa. Mallistosta löytyvät saumattomat moduulipenkit, akustoivat Leaf Lamp valaisimet, kasviruukut ja kierrätysastiat. Uusin tulokas on Nova C Perch nojailupenkki, joka voitti ensimmäisen palkinnon NeoCon 2019 messuilla.

Green Furnituren filosofian ydin on ekoystävällisyys, pohjoismainen Joutsenmerkki on tuotekehityksen perusta. Tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia, puun käsittelyssä ei käytetä lakkaa vaan luonnollista kovavahaa, joka antaa puulle täysin omanlaisensa pinnan ja estää naarmujen syntymisen. Puut hankitaan sertifioiduista metsistä. Green Furniture on myös ollut perustamassa Lowtox Living verkostoa, jonka avulla jaetaan tietoisuutta myrkyttömistä sisätiloista ja kestävästä kehityksestä huonekaluteollisuudessa. Suomessa yritystä edustaa Mano Helsinki Oy.

Lisätietoja: www.mano.fi, www.greenfc.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »