mainos_1008

Sisäpinnat ja tilaosat (ovet, helat, lukot)

Ulko-ovi on kodin käyntikortti

artikkelikuva: Ulko-ovi on kodin käyntikortti

Euroopassa on jo pitkään kiinnitetty huomiota kotien ulko-oviin, niiden väreihin, lukkoihin ja vetimiin. Trendi on myös pikkuhiljaa tullut tänne Suomeen. Suomalaiset arvostavat ulko-ovissa kotimaisuutta, kauneutta, energiakulutusta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Tämän vuoksi Tiivi lanseerasi uuden ulko-ovimalliston, josta löytyy mallit KLASSIKKO perinteisillä ovilla, CITY urbaaneilla ovimalleilla sekä LOFT moderneilla oviratkaisuilla.

Suomessa, Kannuksessa valmistetut TIIVI ulkoovet tuovat säästöjä energiakustannuksiin, lisäävät asumismukavuutta ja parantavat kodin äänieristystä.

"Uskomme vahvasti siihen, että jokainen koti ansaitsee arvoisensa ulko-oven sekä laadullisesti että ulkonäöllisesti, jonka vuoksi valmistamme ulko-ovet aina mittatilaustyönä", kertoo markkinointijohtaja Minna Keränen.

Uutuutena olemme tuoneet oven ulkopintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilistat sekä useita uusia vedin malleja, josta mainittakoon suurta suosiota Euroopassa saanut pitkävedin, joka palvelee esteettisyyden lisäksi myös perheiden pienimpiä. Lisäksi oven rakenteen sisään upotetut piilosaranat tukevat ovea juuri oikeista kohdista ja parantavat murtosuojausta. Piilosaranoinnin ansiosta ulko-ovesi pysyy ryhdikkäästi paikallaan ja ovi on aina kevyt ja vaivaton avata sekä sulkea.

Lue lisää www.tiivi.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »