mainos_1086

Sisäpinnat ja tilaosat (akustoinnit)
Valaistus

Ekologista taide- ja valoakustiikkaa

artikkelikuva: Ekologista taide- ja valoakustiikkaa

Vuoden arktinen muotoiluyritys 2019 esittelee Habitaressa uusia innovaatiotaan
Ekologisuudestaan ja innovatiivisuudestaan tunnettu Siinne palkittiin keväällä Vuoden arktinen muotoiluyritys ‑tunnustuksella. Habitaressa yritys esittelee valoakustiikan rinnalla tulevia uutuuksiaan – akustisen LEHTI-valaisimen sekä ainutlaatuista akustiikkataidetta. Akustinen taide on toteutettu yhteistyössä muun muassa kuvataiteilija Tero Annanollin kanssa.

"Luonto, kauneus ja aikaa kestävä design ovat meille tärkeitä arvoja. Haluamme tuotteillamme olla luomassa hyvinvointia ja viihtyvyyttä sinne missä ihmiset viettävät aikaa eniten – työympäristöihin, julkisisiin tiloihin ja koteihin", kertoo tekstiilitaiteilija TaM Minna Rimpiläinen, joka on luonut Siinne-tuoteperheen yhteistyössä arkkitehti RIBA ja sisustusarkkitehti TaM Ulla Mitikun kanssa.

Siinne-tuoteperhe on syntynyt rakkaudesta pohjoiseen luontoon ja valoon. Tuotteet tuovat tilaan luonnon hiljaisuutta. Valoakustiikassa lempeä valo kohtaa luonnonmateriaalin eläväisen pinnan.

"Kaikki materiaalivalintamme ovat ekologisia ja tuotanto on Suomessa. Tuoteidea on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla "pikkupatentti". Tuotteillamme on CE merkintä", kertovat tekijät.

Siinne tarjoaa akustiikkapalvelut akustiikkamittauksesta suunnitteluun ja asennukseen.

Lisätietoja: info@siinne.com, siinne.com
Siinne Habitaressa osasto 6F11.

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »