mainos_275

Sisäpinnat ja tilaosat (sisäverhous, tapetit)

Decoworks - erikoissisustuksen ammattilainen

artikkelikuva: Decoworks - erikoissisustuksen ammattilainen

Laadukas työnjälki, sovituista asioista kiinni pitäminen sekä ammatillinen erikoisosaaminen ratkaisevat usein, kun kohteelle valitaan toteuttajaa.

Erikoissisustukset vaativat tekijältään monenlaisten materiaalien hallintaa, vankkaa ammattitaitoa sekä tarkkaa suunnittelua. Decoworks on vuonna 2013 perustettu erikoistöiden tarjoaja Salosta, jonka henkilökunnalla on jo yli 20 vuoden työkokemus alalta.

Toteutamme eri materiaalien yhdistelmät laadukkaasti
Decoworksin toiminta lähti hyvin liikkeelle, ja kolmessa vuodessa yritys onnistui tuplaamaan työntekijämääränsä. Työkohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja jonkin verran Varsinais-Suomessa. Kehäradan ja Länsimetron asemien liukuportaiden verhoukset ja hissien pielet ovat yrityksen käsialaa. Muita projekteja ovat mm. Eduskuntatalon Paternoster-hissien konservointi sekä uuden keskustakirjaston Oodin liukuportaiden verhoukset ja hissikorien sisustukset. Jokainen kohde on aina uniikki, mikä vaatii, että projektit suunnitellaan tapauskohtaisesti.

Pääasiallinen toimiala on hissiliiketoiminnan erikoissisustukset, kuten hissikorien sisustukset, hissikorikuilut ja liukuportaiden verhoukset, jotka piilottavat tyylikkäästi itse portaat. Jonkin verran tehdään myös alihankintaa laivateollisuuteen materiaalitoimituksina.

Decoworksin käytössä on kaikki mahdolliset materiaalit aina puusta, lasiin ja aluuminikennoihin sekä metalleihin. Jonkin verran on tehty myös digiprinttauksia. Yritys on suuntaamassa toimintaa myös ravintoloiden, hotellien ja kauppakeskusten erikoissisustuksiin.

Decoworksilla ollaan hyvin tarkkoja korkean laadun ja standardien noudattamisesta. Yrityksen asiakkaat arvostavat, että sovitut asiat tehdään sovitussa aikataulussa.

Lisätietoja: www.decoworks.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

mainos_299

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »