mainos_1062

Talotekniikka (turvatekniikka, kulunvalvonta)

Älykästä avainhallintaa

Yksikään avainjärjestelmä ei ole turvallinen niin kauan, kun avain on väärissä käsissä

artikkelikuva: Älykästä avainhallintaa

Kiinteistön kulkuun monesti käytetään erilaisia yhdistelmiä mekaanisia ja sähköisiä ratkaisuja. Avainhallinta on osa kiinteistön turvallisuutta, johon kuuluu valittu turvallisuustaso, avaimen säilytys ja varmennettu käyttöoikeus. AM avainhallinta hallitsee avaimia avainjärjestelmästä riippumatta.

AM Avainhallinnan pilvipohjaisesta käyttöliittymästä näkee lähes reaaliajassa ja nopeasti missä avaimet ovat ja milloin ne palautuvat. Avaintiedot pysyvät aina ajan tasalla ja avainliikennettä pystytään seuraamaan, kun avainhallinta pisteeltä luovutetaan oikeat avaimet varmennetulle henkilölle henkilöllisyystodistusta vastaan. Avainhallinta käyttöliittymän avulla asetetaan palautuspäivä, jolloin avaimia odotetaan takaisin. Lisäksi järjestelmä hälyttää automaattisesti, kun laina on päättynyt ja lähettää palautuspyynnön sähköpostitse asiakkaalle.

Integrointi nopeuttaa isännöitsijän arkea

Järjestelmä on mahdollista integroida rajapintaa hyödyntämällä eri järjestelmiin, esim. laskutukseen- sekä kiinteistönhallintaan, jolloin tieto kulkee salattuna ja katkeamattomana toimijalta toiselle. Isännöitsijä voi ohjelman kautta pyytää avainten luovutusta luotettavasti oman käyttöliittymänsä kautta. Kustannuksia ja aikaa säästyy, kun tietoa ei tallenneta moneen kertaan ja hävinneiden tietojen ja turvamateriaalin määrä vähenee. Avainten luovutukset ja palautukset dokumentoidaan sähköisesti ja sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja.

Järjestelmä on yhtä laadukas kuin siihen syötetty data

Toiminnan kulmakivenä on se, että järjestelmään syötetään täsmällistä ja kuranttia tietoa. Työn tilaajalle kerrotaan haasteet avainhallinnan hoidossa ja ehdotetaan pitkän aikavälin ratkaisuja, jolla kiinteistön turvallisuutta voidaan nostaa hallitusti. Raportoimme jo vastaanottovaiheessa ongelmista, jotka vaativat välitöntä reagointia ja samalla ehdotamme toimenpiteitä, joilla varmistetaan kiinteistön lukoston huoltovarmuus. Kun järjestelmän tieto on ajantasaista, on myös hallinta vaivatonta. Valtakunnallisen toimijan kanssa yhteistyö sujuu ripeästi ja varmasti. AM avainhallinta -pisteissä on paikkakunnasta riippumatta sama ohjelma ja toiminta perustuu samaan palveluperiaatteeseen.

Reaaliaikaisuus säästää aikaa ja rahaa

Esimerkiksi, kun isännöitsijä tilaa huollon kohteeseen. Ennen kuin hän lähettää urakoitsijan avainhallinnan pisteeseen noutamaan huoltoavainta, tarkistaa isännöitsijä omasta käyttöliittymästään, että onko ko. avaimet kaapissa. Samalla hän laittaa järjestelmän kautta luovutuspyynnön, jossa on hakijan tiedot valmiina. Avainhallinta luovuttaa oikean avaimen varmennetulle henkilölle henkilöllisyystodistusta vastaan. Avainhallinta vielä asettaa palautuspäivän, jolloin avaimia odotetaan takaisin.

Eräässä ilkivaltatapauksessa kiinteistön komeroihin ja asuntoihin oli menty yöllä käyttäen avainta sisäänpääsyyn. Avainhallinnasta nähtiin tarkat tiedot, milloin yleisavain oli lainattu ja palautettu sekä kenen hallussa avaimet olivat tapahtuman aikana. Selvittäminen vei muutamia minuutteja, kun järjestelmästä tarkistettiin avaimen leimauksella tapahtumat.

Lisätietoja:

AM Avainhallinta
www.amavainhallinta.fi

AM Security Oy, AM Lukkoasema Oy
www.amsecurity.fi, www.amlukkoasema.fi

AM Security, avainhallinta, on-line seuranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1036
mainos_1052

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »