mainos_986

Kalusteet ja varusteet (tekstiilit, verhoilut, työympäristöt)
Sisäpinnat ja tilaosat (akustoinnit, sisäverhous, tapetit, väliseinät, tilanjako)
Valaistus (sisävalaistus)

Tyylikkäitä ekologisia akustiikkalevyjä ja akustoivia valaisimia

artikkelikuva: Tyylikkäitä ekologisia akustiikkalevyjä ja akustoivia valaisimia

Kotimaisen Acusta Oy:n akustoivat seinälevyt, sermit ja valaisimet tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sisustussuunnittelulle. Harkitun muotokielen lisäksi tuotteiden akustiset ominaisuudet on pyritty saamaan maksimaalisen tehokkaiksi kaikissa tuoteryhmissä. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

”Acustan tuotteiden mitoituksia voidaan säätää lähes vapaasti tilaajan ja suunnittelijan toiveiden mukaisesti. Perusvärien lisäksi huopalevypinta voidaan pinnoittaa lukuisilla eri kangasvaihtoehdoilla. Puu- ja metalliosissa on eri materiaali- ja värivaihtoehtoja. Yhdistelmä- ja sommittelumahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat”, Acustan toimitusjohtaja Marko Ståhlstedt sanoo.

Materiaalina juomapulloista valmistettu polyesterihuopa

Acustan tuotteiden perusmateriaalina on kierrätettävistä muovipulloista saatava polyesterikuitu. Tuotteet ovat pölyämättömiä, myös allergiaherkille soveltuvia, ja pinta on turvallinen kolhunkestävyydessään.

Acustan valaisimet ovat LED-valaisimia. Hyvien valo-ominaisuuksien lisäksi niiden akustoiva teho on useimpia akustiikkavalaisimia suurempi myös runkorakenteen vaimentaessa ääniä. Valaisimet voidaan varustaa himmennyksellä ja älyohjaustekniikoilla.

Lisätietoja: www.acusta.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Acusta, akustiikkalevyt

Acusta, akustiikkalevyt

Acusta, akustiikkalevyt

Acusta, akustiikkalevyt

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »