mainos_1077

Kestävää kehitystä Aulis Lundellin teräsrakenneratkaisulla

artikkelikuva: Kestävää kehitystä Aulis Lundellin teräsrakenneratkaisulla

Gypsteel -tuotteet käyttävät vähemmän terästä, ja se vähentää suoraan yrityksesi sisärakentamisen vaikutuksia ympäristöön. Gypsteel -tuotteiden LCA-laskelmat on vahvistanut The Norwegian EPD Foundation.

Aulis Lundell Oy on panostanut merkittävästi hiilijalanjälkensä pienentämiseen. Viimeisimpänä ympäristötekona Lundell on hankkinut erittäin ekologiselle Gypsteelille sekä kevyille ja kantaville teräsprofiileille EPD-ympäristöselosteet, jotka antavat rakentajille ja suunnittelijoille luotettavaa ja vertailukelpoista tuotetietoutta kestävien päätösten tueksi. Tuoreissa EPD-selosteissa huomioitavaa teräsrakenteiden pitkäaikaiskestävyys, sekä Lundellin tuotteet ovat 100%:sti kierrätettäviä ja että niiden materiaalihukka on lähes olematon.

Rakentaminen on tärkeässä roolissa, kun Suomi pyrkii saavuttamaan ilmastotavoitteensa. Rakennusten hiilijalanjälkeen kiinnitetään jatkuvasti yhä enemmän huomiota.

Lue lisää Aulis Lundell Oy:n työstä rakentamisen hiilijalanjäljen pienentämiseksi: www.aulislundell.fi/epd

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »