mainos_1077

Kalusteet ja varusteet

Let's create big circles

Kinnarps Tukholman messuilla

artikkelikuva: Let's create big circles

Kinnarps esitteli laajalle vaikuttavia tekoja kestävän tuotedesignin, ympäristöystävällisten kuljetusten ja toimintaan räätälöityjen, pitkäkestoisten sisustusratkaisuiden avulla.

Kinnarpsin näkemys on, että kestävä toiminta edellyttää muutakin kuin kierrätystä. On tärkeää, että luodaan työympäristöjä, jotka ovat toimivia pitkällä aikavälillä sekä tuotteita, jotka sietävät kulutusta ja aikaa.

Vaikutusten kehä laajenee, kun tuotteita käytetään, päivitetään, kierrätetään ja uusiokäytetään. Kokonaisajattelu on tärkeää, valmistuksessa täytyy käyttää kestäviä materiaaleja, tuottaa korkeaa laatua ja luoda edellytykset tuotteiden uudistamiseen.

Messuilla esittäytyivät kaikki Kinnarps Group:in brändit. Materia, Skandiform ja NC Nordic Care lanseerasivat runsaasti mielenkiintoisia uutuuksia erilaisiin työympäristöihin. Idearikkaissa tuotteissa kestävät arvot saivat konkreettisen hahmon.

Uutuuksiin voi tutustua kevään aikana Kinnarpsin Helsingin näyttelyssä.

Lisätietoja uutuuksista löydät: www.kinnarps.fi

kuva
Kuva: Kinnarps

kuva

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »