mainos_1008

Yhteistyössä

Frankfurtin Light + Building-messut siirtyvät vuoteen 2022

artikkelikuva: Frankfurtin Light + Building-messut siirtyvät vuoteen 2022

Koronapandemian vuoksi Messe Frankfurt on joutunut peruuttamaan Frankfurtin Light + Building-messut kokonaan vuodelta 2020. Messut järjestetään seuraavan kerran normaalin kahden vuoden syklin mukaisesti keväällä 2022, tarkalleen 13.–18.3.2022.

Light + Building on maailman suurin valaistuksen ja rakennusautomaation ammattitapahtuma, joka normaalisti järjestetään joka toinen kevät. Koronapandemia sotki Light + Buildingin aikataulun pahemman kerran ja messut jouduttiin ensin siirtämään normaalista maaliskuun ajankohdasta syyskuun loppuun. Hankalan ja vaikeasti ennustettavan koronatilanteen vuoksi kevään mittaan kävi selväksi, että messuja on mahdotonta järjestää lainkaan vuoden 2020 aikana.

Messe Frankfurt on käynyt jatkuvasti intensiivisiä keskusteluja asiakkaidensa ja sidosryhmiensä, mm. alan tärkeiden toimiala- ja teollisuusliittojen kanssa, ja signaali heiltä on ollut selkeä: Light + Building on olennaisen tärkeä tapahtuma alan kaupalle ja teollisuudelle. Se on voitava järjestää niin, että messuilla päästään täysipainoisesti hyötymään alan toimijoiden kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista ja uusien ajatusten ja teknologioiden vaihdosta. Korona-aikana, jolloin pandemia leviää eri tahtiin eri puolilla maailmaa ja suuri osa eri maista tulevista näytteilleasettajista ja messuvieraista ei olisi pystynyt tai uskaltanut osallistua messuille tänä syksynä, messujen täysipainoinen järjestäminen ei enää olisi ollut mahdollista.

”Koronapandemiaan liittyvien matkustamisen ja tilaisuuksien järjestämisen rajoitusten ja muiden viruksen leviämisen estämiseksi vaadittavien toimenpiteiden vuoksi Messe Frankfurt on yhdessä sidosryhmiensä ja asiakkaidensa kanssa tullut siihen tulokseen, että nyt on järkevintä kohdistaa kaikki energia uuteen vuoden 2022 Light + Buildingiin”, kertoo Wolfgang Marzin Messe Frankfurtin johtoryhmästä.

Koko Light + Buildingin tiimi pahoittelee asiakkaille ja sidosryhmille siirrosta mahdollisesti aiheutuvia hankaluuksia, mutta uskoo samalla, että tämä on ainoa tapa toimia. Tiimin katse on nyt käännetty tulevaisuuteen ja Frankfurtissa uskotaan, että yhdessä viranomaisten ohjeita noudattaen ja tulevaisuuteen luottaen koronakriisi saadaan selätettyä ja koko ala pääsee taas mahdollisimman pian normaaliin rytmiin.

Lue lisää: light-building.messefrankfurt.com

 

kuva

 

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »