mainos_986

Cosentino Tukholman messuilla

artikkelikuva: Cosentino Tukholman messuilla

COSENTINO OLI mukana Tukholman messuilla Natural by Vieser -messuosastolla Vieserin yhteistyökumppanina. Osastolla Cosentino esitteli Dekton seinä- ja lattiamateriaaleja.

Viime syksyn Habitare -messuilla esitelty, palkintoja kerännyt Natural By Vieser -osasto oli kasvanut ja uudistunut – ja se oli valmiina esiteltäväksi Tukholmassa. Linda Bergrothin kädenjälki näkyi tällä yksinkertaisen kauniilla paviljonkiosastolla, jossa kirkas päivänvalo paistoi lämpimän minimalistisessa, japanilaishenkisessä kylpyhuonemaailmassa.

kuva

Vieserin osastolla esiteltiin luonnonmukaisen Natural by Vieser -teemaan kauniisti istuvia design -lattiakaivonkansia. Osastolla esiteltävät lattiakaivojen kansimateriaalit ovat Accoya (puu) ja laatoitettavissa kansissa Dekton (kivipuriste) sekä kylpyhuoneeseen soveltuva lattialaatta. Tärkeää on materiaalien pitkä käyttöikä, kestävyys päivittäisessä käytössä sekä ympäristöystävällisyys.

Lisätietoja: www.cosentino.com | www.dekton.com
Kuvat: prointerior / Tom Appelroth

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »