mainos_1077

NÄKÖKULMA

HILO sermiratkaisut

Ergo Finland Tukholman messuilla

artikkelikuva: HILO sermiratkaisut

"Tukholman messut toimivat fantastisena ponnahduslautana HILO sermiratkaisuille. Tämä valtavirrasta erottuva sähkösäädettävä kokonaisuus sai aikaan innostusta, visioita ja mielihyvää. Moni kävi toteamassa millaisesta tuotteesta on kyse. Sermien takaa tuli solkenaan hymyileviä ihmisiä. Oli hienoa havaita, että HILO sai aikaan iloisia tunnereaktioita. Olemme siis oikealla polulla, tarjoamme mahdollisuuden työtilojen räätälöintiin, tuottavuuden lisäämiseen ja viihtyvyyden kasvattamiseen. Ehkä juuri sinäkin innostuit ja haluat tietää lisää?"

Hilo sermin 20mm:n äänieristys on valmistettu kierrätetyistä PET pulloista, jota ympäröi 6mm:n puukehys molemmilla puolilla. HILOssa yhdistyvät tehokas äänieristys ja äänenkäytön mahdollisuudet, läpi huoneen.

kuva

kuva
Muutos, uudelleen järjestys vai yksinkertaisesti pyrkimys parantamaan mahdollisuuksia työskennellä tehokkaasti olemassa olevassa toimistoympäristössä? HILO sermiratkaisu ei tee kompromisseja, vaan se on suunniteltu pienempiäkin yksityiskohtia myöten, kasvattamaan tuottavuutta ja lisäämään työviihtyvyyttä.

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »