mainos_1043

Sisäpinnat ja tilaosat (suurkuvatulosteet)

Uniikkeja sisustusratkaisuja suurkuvatulostamisella

Ainutlaatuiset seinäpinnat ja muut tuotteet valmistuvat nopeasti ja tehokkaasti.

artikkelikuva: Uniikkeja sisustusratkaisuja suurkuvatulostamisella

Erilaisilla materiaaleilla ja teknisillä ratkaisuilla saadaan aikaan persoonallisia sisustusratkaisuita ja upeita tilakokemuksia. Suuria tapetointiprojekteja voidaan toteuttaa viiden metrin tulostusleveydellä, jolloin tapetti on saumaton.

Tila- ja sisustusratkaisuissa käytettäviä tapettimateriaaleja on saatavilla runsaasti. Materiaalit ja tekniset ratkaisut kehittyvät jatkuvasti. Suurissa projekteissa tuotannolta ja kalustolta vaaditaan vahvaa kapasiteettia, jotta laatu pysyy yhtä hyvänä alusta loppuun.

”Täysin saumattomia suurkuvatoteutuksia varten meillä on tulostin, jolla saavutetaan jopa viiden metrin tulostusleveys. Tätä erittäin leveää tulostinta hyödynnettiin Original Sokos Hotel Kupittaan huoneiden ja käytävien tapetoinnissa”, kertoo yhteyspäällikkö Sari Raevuori suurkuvatulostustalo PixMill Group Oy:ltä.

Original Sokos Hotel Kupittaalla edettiin huonekerros kerrallaan ja kaikkiaan tapettia valmistettiin tuhansia neliömetrejä kesän 2019 ja kevään 2020 välillä. Projektiin kuuluivat mittauskäynnit paikan päällä, aineistojen muokkaus haluttuun kokoon sekä tapettien valmistaminen ja asentaminen.

kuva

Materiaaleja on runsaasti

Original Sokos Hotel Kupittaalla tapettimateriaaliksi valittiin ohuella vinyylikerroksella päällystetty tekstiilikuvioinen polyesteri. Se on kustannustehokas materiaali isoihin projekteihin sekä kohteisiin, jotka vaativat kovaa kulutusta kestävää pintaa. Materiaali on likaa hylkivä ja hygieeninen. Saumattomuus pitää seinäpinnan siistinä, ja tahrat on helppoa puhdistaa pesuaineliuoksella.

”Hotellihuoneiden tapetit toteutimme sisustusarkkitehtitoimiston aineistojen pohjalta. Käytävätapettien visuaalisen ilmeen suunnittelimme ja toteutimme sisustusarkkitehtitoimiston toiveiden mukaisesti”, Raevuori sanoo.

Materiaalit ja tekniset ratkaisut valitaan asiakkaan tarpeiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. PixMill tarjoaa myös laajan valikoiman ratkaisuja myymälöihin, messuille, tapahtumiin ja ulkomainontaan sekä mainosteippauksia ja tarroja.

”Autamme organisaatioita saavuttamaan haluttujen kohderyhmien huomiota suurkuvatulosteiden ja visuaalisen viestinnän avulla. Suurkuvatulosteissa vain mielikuvitus on rajana”, kuvailee Raevuori.

Lisätietoja: www.pixmill.fi

Teksti: Merja Maukkonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1036
mainos_1052

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »