mainos_1008

Sisäpinnat ja tilaosat

Decoworks - erikoissisustuksen ammattilainen

artikkelikuva: Decoworks - erikoissisustuksen ammattilainen

Laadukas työnjälki, sovituista aisoista kiinni pitäminen sekä ammatillinen erikoisosaaminen ratkaisevat usein, kun kohteelle valitaan toteuttajaa.

Erikoissisustukset vaativat tekijältään monenlaista materiaalien hallintaa, vankkaa ammattitaitoa sekä tarkkaa suunnittelua. DecoWorks Oy on vuonna 2013 perustettu erikoistöiden tekijä Salosta, jonka henkilökunnalla on jo yli 20 vuoden kokemus alalta.

Toteutamme eri materiaalien yhdistelmät laadukkaasti

DecoWorksin toiminta lähti hyvin liikkeelle ja yritys on kasvanut aloittamisen jälkeen yli kaksinkertaiseksi. Työkohteet ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta asiakaskohteita löytyy myös muualta osin Suomea. DecoWorksin kädenjälkiä ovat Kehäradan ja Länsimetron liukuportaiden verhoukset ja hissien pielet sekä Ratinan liukuportaiden verhoukset. Muita projekteja ovat mm. Eduskuntatalon Paternoster-hissien konservointi sekä uuden keskuskirjasto Oodin liukuportaiden verhoukset ja hissikorien sisustukset. Jokainen kohde on aina uniikki, mikä vaatii, että projektit suunnitellaan tapauskohtaisesti.

kuva

Pääasiallinen toimiala on hissiliiketoiminnan erikoissisustukset, kuten hissikorien sisustukset, hissikuilut ja liukuportaiden verhoukset, jotka piilottavat tyylikkäästi itse portaat.

DecoWorksista saman katon alta löytyy sekä metalli- että puuosasto. Käytössä on kaikki mahdollinen materiaali aina puusta, lasiin ja alumiinikennoihin sekä metalleihin. Yrityksellä on laaja yhteistyöverkosto, joten asiakkaan tilaukset tulee täytettyä yhdellä tilauksella. Laitekannan täydentämisen ansiosta yritys pystyy nyt suuntaamaan hissiliiketoiminnan lisäksi toimintaansa mm. ravintoloiden, hotellien ja kauppakeskuksien erikoissisustuksiin.

DecoWorkisilla ollaan erittäin tarkkoja korkean laadun ja standardien noudattamisesta. Yrityksen asiakkaat arvostavat, että sovitut asiat tehdään sovitussa aikataulussa.

Lisätietoja: www.decoworks.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »