mainos_1078

Runko ja rakennustuotteet (hissit, portaat, tikkaat )

Steelpron nykyaikainen alumiiniporrasjärjestelmä voittaa perinteiset teräsportaat

artikkelikuva: Steelpron nykyaikainen alumiiniporrasjärjestelmä voittaa perinteiset teräsportaat

SP200 ON SUOMALAISEN tuotekehityksen ainutlaatuinen huipputuote porrasmarkkinoilla. Kyseessä on Suomessa valmistettu, sertifioitu ja alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu äänetön porrasjärjestelmä niin julkisiin kuin yksityisiinkin kohteisiin. SP200 porrasjärjestelmä on samaa tuoteperhettä Steelpron LK-lasikaiteiden kanssa, joten kokonaisuus on yhtenäinen ja näyttävä. Tuotekehityksessä on otettu huomioon suunnittelun helppous, asennusnopeus ja toimivuus. SP200 on enemmän kuin porras, se on sisustuselementti.

SP200 on sertifioitu suomalainen porrasjärjestelmä. Se painaa noin kolmanneksen teräsportaiden painosta, mutta silti täyttää kovimmatkin tungoskuormavaatimukset. Järjestelmä voidaan kantaa sisään osissa, jolloin tarve käyttää nostimia tai suurentaa kuljetusaukkoja poistuu. Alumiiniporrasjärjestelmän hintataso on linjassa teräsportaan kanssa, mutta kokonaisuutena se on kustannustehokkaampi. SP200 on äänetön, vakaa, tukeva ja näyttävä ratkaisu. Porrasjärjestelmässä ei ole näkyviä rakenteen kiinnitysosia tai hitsausaumoja ja askelmat voidaan pinnoittaa kaikilla materiaaleilla. Vaihtoehtoina on joko avo- tai umpiporras ja siinä on myös kevyt alumiininen lepotaso.

SP200 on ehdoton valinta, kun halutaan näyttävä, nopeasti asennettava ja kustannustehokas porrasratkaisu. Saneerauskohteiden sankari, voidaan yksinkertaisesti kantaa osissa sisään, ilman suurempia muutostöitä/purkamisia kohteessa. Porras painaa vain noin 150 kg/ metri, portaan leveyden ollessa n. 1 000 mm ja lasit asennettuna molemmille puolille. Porrasrakenne on niin kevyt, ettei se yleensä tarvitse lisätukia lattiarakenteeseen.

Lisätietoja sekä DWG-tiedostot: www.steelpro.fi

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »