mainos_1077

Sisustussuunnittelu

Kinnarps auttoi Advenia siirtymään uusiin tiloihin ja uudenlaiseen tapaan tehdä töitä

artikkelikuva: Kinnarps auttoi Advenia siirtymään uusiin tiloihin ja uudenlaiseen tapaan tehdä töitä

Adven Group:in pääkonttori Vantaalla muutti uusiin toimitiloihin lokakuussa. Tavoitteena oli tehdä työympäristöstä niin viihtyisä paikka, että sinne halutaan tulla etätyön mahdollisuudesta huolimatta. Yhteisöllisyys nähtiin tärkeänä, kuten myös hyvä tiedonkulku.

KOHTEEN TIEDOT
Kohde: Adven Group, Vantaa
Työympäristö: monitila
Työyntekijöiden määrä tilassa: 80
Valmistuminen: 1.10.2019
Valitut kokonaispalvelut:
sisustus- ja kalustussuunnittelu, inventointi, työympäristöanalyysi ja käyttöastemittaus

Työntekijöiden tyytyväisyys uusiin tiloihin oli johdolle tärkeää mutta myös huoli mahdollisesta muutosvastaisuudesta sai yrityksen kääntymään asiantuntijan puoleen. Kinnarps nousi kilpailijoista edukseen erityisesti muutosprosessin kokonaishallinnalla.

”Kinnarpsilla on selkeä, loppuun asti mietitty Next Office -paketti työpajoja ja analyysityökaluja myöten. Kaikki oli selvästi kokemuksen hiomaa. Se näkyi myös esimerkiksi siinä, että projekti sujui täysin aikataulussa ja pääsimme muuttamaan sovittuna päivänä”, kertoo Laura Pihlaja, HR Specialist, Adven.

Advenin uudessa aulatilassa työkavereita näkee jatkuvasti. Puolikaaren muotoinen Spino-sohva on monen suosikkipaikka, siinä päivä käynnistyy kahvikupposen ääressä. Viihtyisä tila viherkasveineen on luonteva kohtaamispaikka, jossa luetaan sähköposteja ja pidetään Ad hoc -palavereita. Vastuullisuusnäkökulma on otettu huomioon sisustuksessa ja se näkyy esimerkiksi jakkaroiden valinnassa. Patch tuolien verhoilut on tehty kankaiden ylijäämäpaloja hyödyntämällä.

”Uusi tila on nyt paljon joustavampi ja se mahdollistaa kasvun jatkossakin. Yhteistyö on parempaa, toiminta on yhteisöllisempää ja kohtaamisia on enemmän”, kertoo Pihlaja.

Lisää muutosprojektista: www.kinnarps.fi/inspiraatiota/adven

kuva
Viihtyisä keittiö soveltuu hyvin eväiden syöntiin ja lyhyeen jutusteluun. Keittiöön on valittu Embrace-sarjan tuolit kuten myös lasiseinän ulkopuolelle, ison puolikorkean neuvottelupöydän ääreen.

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »