mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Markkinoiden kestävimmät kylpyhuonekalusteet!

artikkelikuva: Markkinoiden kestävimmät kylpyhuonekalusteet!

INR Iconic Nordic Rooms – Seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet, joiden pinta halkeilee ja turpoaa ovat aihe, joka puhuttaa yhä enemmän ja joka on kylpyhuoneteollisuuden kasvava ongelma. Kylpyhuone on kodin huoneista se, joka altistuu korkean kosteustason ja päivittäisen kulutuksen takia valtavalle rasitukselle. On sanomattakin selvää, että kylpyhuonekalusteiden laatuvaatimusten tulisi olla korkeammat kuin kodin muiden huoneiden kalusteiden. Tutustuttua alan standardeihin pystyimme kuitenkin toteamaan, että näin ei ole. Ratkaisun nimi on TX Top Extreme™ pintakäsittely, joka on kehitetty INR:n ja yhden maailman johtavan maalinvalmistajan läheisessä yhteistyössä. Tätä edelsi laajat kosteus-, isku- ja hankaustestit INR:n omassa laboratoriossa Malmössä. Tavoitteenamme oli kehittää pintakäsittely, joka kestäisi kylpyhuoneen vaativaa ympäristöä paljon pidempään kuin 15 vuoden ajan, joka kuuluu takuuseemme.

”Testimme osoittavat myös, että kalusteissa käytetyllä puutyypillä, oli se sitten lastulevy, tavallinen MDF tai niin kutsuttu ”kosteudenkestävä puu” ei ole merkittävää osaa huonekalujen kosteudenkestävyyteen. TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn avulla saamme aikaan pinnan, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä”, vakuuttaa Kristian Olsson, Head of Supply Chain and R&D.

Lue lisää, kuinka kehitimme TX Top Extreme™ pintakäsittelyn

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »