mainos_642

Valaistus (sisävalaistus)

Tekoälyyn perustuva langaton Helvar ActiveAhead -valaistusratkaisu tuo huomattavia hyötyjä

artikkelikuva: Tekoälyyn perustuva langaton Helvar ActiveAhead -valaistusratkaisu tuo huomattavia hyötyjä

Wärtsilän kampus on varustettu maailman ensimmäisellä tekoälypohjaisella ActiveAhead -valaistusohjauksella. Wärtsilä valitsi tämän langattoman ja itseoppivan tulevaisuuden ratkaisun, koska he halusivat pääkonttorillaan kaikkien rakennusjärjestelmiensä edustavan alan uusinta tekniikkaa.


Langaton valaistus, tekoäly ja älykkäät rakennukset ovat kaikkien huulilla, mutta mitä rakennusten omistajien, järjestelmäintegraattoreiden ja suunnittelijoiden tulisi todella ottaa huomioon tehdessään kestäviä päätöksiä?

”ActiveAhead on todella älykäs ja skaalautuva langaton valaistusratkaisu. Sen itseoppiva algoritmi kerää jatkuvasti tietoa ympäristöstään ja oppii mukautumaan erilaisiin muutoksiin", Helvarin langattoman valaistuksen johtaja Matti Vesterinen tiivistää edut ja jatkaa: "ActiveAhead-järjestelmän asennus ja käyttöönotto ovat erittäin helppoa. Se on täydellinen ratkaisu toimistoihin, varastoihin ja pysäköintihalleihin."

Jatkuvasti itseoppiva valaistus luo aina ihanteellisen ympäristön

ActiveAhead-ohjausyksiköt käyttävät älykästä, tekoälyyn pohjautuvaa algoritmia oppiakseen tilan todellisesta käytöstä ja pystyvät tämän perusteella seuraamaan toisiaan. Tämä tarjoaa tilan käyttäjille sopivan valaistustason säästäen samalla energiaa tiloissa, joissa valaistus voi sillä hetkellä olla himmeällä tai kokonaan pois päältä.

Adaptiivinen ratkaisu tuo säästöjä ja oivalluksia koko rakennuksen elinkaaren ajan

Uuden sukupolven älyvalaistusratkaisu ActiveAhead Generation 2 voidaan kytkeä myös pilvipalveluun. Tällä tavoin rakennuksen omistaja voi alentaa rakennuksen käyttökustannuksia ja optimoida tilojen käyttöä. ActiveAhead on suunniteltu tietopohjaisen, jatkuvasti kehittyvän talotekniikan haasteisiin.

Yksinkertainen ja nopea käyttöönotto lyhentää tilan käyttökatkon minimiin

ActiveAheadilla varustetut valaisimet ovat erittäin helppoja ottaa käyttöön. Valaisimet asennetaan haluttuihin paikkoihin eivätkä edellytä lisäjohdotusta. Siksi ActiveAhead sopii erinomaisesti myös saneerauskohteisiin. Valaistuksen hienosäätö ja valaisinten ryhmittely onnistuvat helposti ActiveAhead-mobiilisovelluksen avulla.

kuva
Langaton ja itseoppiva tulevaisuuden valaistusohjausratkaisu ActiveAhead valittiin Ramboll-pääkonttorissa valaisemaan kaikki toimistokerrokset ja pysäköintihallin. Tiloihin on asennettu yhteensä noin 3 000 ActiveAhead-ohjausyksikköä.

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

mainoskuva

UUSIMMAT

mainos_611
mainos_585
mainos_574
mainos_515
mainos_653

AJANKOHTAISTA

mainos_631
mainos_663Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »