mainos_885

Uusi antimikrobinen lasi Pilkington SaniTise™

artikkelikuva: Uusi antimikrobinen lasi Pilkington SaniTise™

NSG Group tiedostaa maailman muuttuneen ja että terveys ja turvallisuus ovat nyt etusijalla kaikkien mielessä. Vastauksena näihin haasteisiin NSG Group on kehittänyt uuden antimikrobisen Pilkington SaniTise™ -lasin.

Pilkington SaniTise™ on läpinäkyvä pinnoitettu lasi, jonka tavoitteena on luoda terveellisempi, puhtaampi ja turvallisempi maailma. Luonnollisesti päivänvalon UV-säteilyn avulla aktivoituva pyrolyyttinen titaanioksidipinnoite tuottaa antimikrobisia ominaisuuksia ja aktiviteettiä vaipallisia viruksia vastaan lasin pinnalla.

Altistuessaan luonnolliselle UV-valolle Pilkington SaniTise™ lasin antimikrobinen toiminta lisääntyy merkittävästi verrattuna pinnoittamattomaan lasiin.

Puolueettomat kolmannen osapuolen testit vahvistavat, että Pilkington SaniTise™ -tuote tarjoaa lisäsuojan missä tahansa luonnon UV-valon vaikutuksen alaisissa julkisissa tai kosketukselle alttiissa pinnoissa niin rakennuksissa, ulkotiloissa kuin julkisissa liikennevälineissäkin.

graph

Pilkington SaniTise™ on saatavana eri väreinä ja paksuuksina. Erittäin kestävä pyrolyyttinen online-pinnoite kestää lasin käyttöiän ja sitä voidaan karkaista, laminoida, taivuttaa tai prosessoida eristyslasielementiksi käyttäen standarditekniikoita. Pilkington SaniTise™ on myös yhteensopiva kaupallisten lasinpuhdistusaineiden kanssa ja on hyvin vastustuskykyinen korroosiolle ja mekaanisille sekä kemiallisille vaurioille.

Pilkington SaniTise™ -tuotteen julkistamisen myötä NSG Group on sitoutunut luomaan terveellisemmän, puhtaamman ja turvallisemman maailman.

Lisätietoja tuotteesta saat Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n teknisestä neuvonnasta ja myynnistä.

Lisätietoja: www.pilkington.com/fi-fi/fi

Kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_926

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »