mainos_1086

Rakentaminen (rakennussuunnittelu)
Runko ja rakennustuotteet (julkisivutuotteet)

PRP:n julkisivut taipuvat moneksi

artikkelikuva: PRP:n julkisivut taipuvat moneksi

Julkisivut toimivat rakennuksen käyntikorttina ja kertovat sen sisällä tapahtuvasta toiminnasta ja arvomaailmasta. Laadukkaasti toteutetut julkisivut korostavat yrityksen brändiä ja vetävät asiakkaita ja käyttäjiä puoleensa.

Näin tapahtui esimerkiksi Kirkkonummen uudessa kirjastossa Fyyrissä, jossa kuparinen julkisivu istuttaa uudisrakennuksen luontevasti perinteikkääseen miljööseen. Materiaalivalinta tuo arvokkuutta ja kestävän rakentamisen teemoja näyttävään rakennukseen ja korostaa Kirkkonummen historiaa. Kalansuomulevyistä rakennettu julkisivu vaatii huippuosaamista asennuksessa, mutta Pohjanmaan Rakennuspelti PRP toteutti sen laadukkaasti omien asentajiensa kanssa.

kuva

PRP on viime aikoina suunnitellut ja toteuttanut monipuolisesti erilaisia kohteita esimerkiksi kaarevilla alumiinikomposiittilevyillä, täysmetallisilla kupari- ja teräslevyillä sekä perforoiduilla profiilipelleillä. ”Olemme erikoistuneet vaativienkin materiaaliratkaisujen toteuttamiseen, joten kannattaa olla yhteydessä villimpienkin ideoiden kanssa”, kehottaa julkisivuliiketoiminnan johtaja Jukka-Pekka Viita.

kuva
Jukka-Pekka Viita

”Ottamalla meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa saat käyttöösi ammattilaistemme näkemyksiä sekä ideoita ja näin voimme varmistaa laadukkaan toiminnan ideoinnista asennukseen”, Viita sanoo. ”Meidän kauttamme saat kaiken parhaaseen lopputulokseen: ideointi, suunnittelu, materiaalit, valmistus ja asennukset. PRP:n yhteyshenkilö huolehtii, että kommunikointi on helppoa ja tehokasta sekä aikataulut pitävät.”

Ole yhteydessä niin suunnitellaan sinun kohteellesi arvoisensa julkisivu!

Jukka-Pekka Viita, 044 370 8623
jukka-pekka.viita@prp.fi
www.prp.fi

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »