mainos_885

Sisäpinnat ja tilaosat (lasituotteet)

Markkinoiden laadukkaimmat SONTE älykalvot tulivat Suomeen

artikkelikuva: Markkinoiden laadukkaimmat SONTE älykalvot tulivat Suomeen

Lasi on moderni sisustusmateriaali ja suunnittelijat käyttävät sitä paljon sen tarjoaman avaramman tilavaikutelman sekä valoisuuden ansiosta. Haittapuolena on yksityisyyden heikkeneminen ja kirkkaan valon ikävä heijastus. Älykalvot tarjoavat tähän helpon ratkaisun: tila voidaan muuttaa nopeasti tarpeen mukaan.

Yksityisyyttä tarjoavien SONTE älykalvojen valmistus ja myynti alkoi vuonna 2013 ja toiminta on levinnyt maailmanlaajuiseksi. SONTE Finland aloitti älykalvojen maahantuonnin ja markkinoinnin 2020 alussa tavoitteenaan luoda kattava arkkitehtien, suunnittelijoiden ja lasialan yrittäjien jälleenmyyntiverkosto. "Maahantuojana meillä on vastuu kasvattaa tietoisuutta käyttömahdollisuuksista. Lupaamme suunnitteluavun, teknisen tuen ja asennuspalvelut laatutakuulla", sanoo SONTEN Suomen operatiivisesta toiminnasta vastaava Jarkko Heiskanen.

SONTE älykalvot perustuvat PDLC teknologiaan, jossa heikkovirralla ohjatut nestekiteet muuttavat asentoaan riippuen siitä, onko virta kytketty päälle tai pois. Tuotevalikoimasta löytyy olemassa oleville lasipinnoille älykalvo ja uudiskohteisiin soveltuva älylasiversio, jossa kalvo on kahden lasielementin välissä. Yleisimmin käytetty on opaalin värinen, mikä muuttuu kirkkaaksi nappia painamalla. Kalvon väri ja sävy on valittavissa myös RAL värikartasta.

Laadukas ja haluttu eurooppalainen tuote

SONTE älykalvot valmistetaan Puolassa. Valmistaja tutkii markkinoita ja kehittää jatkuvasti tuotetta, mikä takaa uusimman teknologian ja korkean laadun. Tuote täyttää kaikki Euroopassa vaadittavat turvallisuusstandardit, mukaan lukien keväällä 2021 teetetty paloturvallisuustesti, jossa Palosuojalaseja valmistava yritys POLFLAM testasi onnistuneesti kalvon täyttävän EI30, EI60, EI90 and EI120 paloturvallisuusstandardit.

SONTEN liikevaihto kasvaa globaalisti yli 30% vuosivauhdilla, mikä kertoo toimialalla kasvavasta kysynnästä sekä tuotteen laadusta. Nimekkäimmät (yli 100m²) referenssit maailmalla; Accenture, Skanska, ABB, Coca-Cola, Nordea ja Cisco. Valmistajamaassa Puolassa uusia projekteja toteutetaan yli 400 kappaletta vuodessa. Suomessakin SONTE-älykalvoa käyttävät jo kymmenet asiakkaat yksityisistä yrityksiin. Pandemian aikana on ollut selkeästi havaittavissa kuluttajien lisääntynyttä kiinnostusta kotien sisustamiseen, mikä on näkynyt kysyntäpiikkinä myös älykalvoissamme.

kuva

Uusia moderneja ideoita tilojen suunnittelijoille

Me SONTE Finlandilla tarjoamme arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuuden tutustua älykalvojen tarjoamiin mahdollisuuksiin Mannerheimintie 36 esittelytiloissa. Esillä on ratkaisuja älykalvoilla toimivista ulkoikkunoista, lasiseinistä aina liukulasioviin. Loppuasiakas ja suunnittelija voivat tulla ideoimaan yhdessä asiantuntijamme opastuksella. Tarvittaessa voimme pilotoida tuotetta yhdessä asiakkaan kanssa varsinaista toteutusympäristöä simuloiden. Esillä on myös yrityksen ShopperScreen brändin AV-installaatioita, joilla voidaan esittää elämyksellisiä sisältöjä älykalvojen pinnoissa.

Brändien takana on Ostosikkuna Oy, mikä on tunnettu mm. Elisa Kulmalle toteutetusta Mikael Gabriel hologrammista (Grand One voittaja 2017).

Älykalvot saa helposti tilattua suoraan SONTE Finlandilta tai jälleenmyyjiltämme.

Tiedustelut: Jarkko Heiskanen 044 045 5105 tai info@sonte.fi.

Lisätietoja: www.sonte.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_926

AJANKOHTAISTA




Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »