mainos_890

Valaistus

VIVARES: Valonohjaus, entistä mukavampaa

artikkelikuva: VIVARES: Valonohjaus, entistä mukavampaa

Tulevaisuuden vaatimukset täyttävä VIVARES IoT-valonohjausjärjestelmä tuo valon eloon. Se tekee optimaalisten valaistusolosuhteiden säätämisen entistä helpommaksi ja joustavammaksi. Luotettava järjestelmä soveltuu useimpiin toimistoratkaisuihin, yksi valikoiman eduista onkin sen monikäyttöisyys. Valitsitpa langattoman VIVARES Zigbee- tai langallisen DALI-teknologian, löydät aina sopivan ratkaisun. Yhteistä molemmille teknologioille on erittäin mukava ja helppo asennus. LEDVANCE tarjoaa kaikki tarvittavat valonohjauskomponentit sekä niihin yhteensopivat valaisimet.

Referenssikohde: Toimisto täysin automatisoidulla valaistuksella ja pilvipalvelulla, Molsheim/Ranska

kuva

“Vaikutuimme asennuksen nopeudesta. Kaikki valaisimet (toimistoissa, neuvotteluhuoneissa ja käytävillä) vaihdettiin siististi ja ilman suurempaa melua, eikä vaihtotyöstä aiheutunut häiriötä työntekijöille. Seuraamme energiankulutusta reaaliaikaisesti hallintatyökalulla. Se on helppoa ja hauskaa. Työntekijämme arvostavat uuden valaistuksen tuomaa mukavuutta ja kaikkiin vaatimuksiin mukavuudesta energiansäästöön onkin vastattu.” - Rakennuksen kiinteistöpäällikkö

Toimiston valaistus päivitettiin automatisoituun valaistukseen langattomalla LEDVANCE VIVARES Zigbee-teknologialla ja pilvipalvelulla.

VIVARES Zigbeessä käyttäjät voivat valita esiasetetuista valaistustiloista sopivan (kokous, presentaatio). Valaistus syttyy, kun ensimmäinen työntekijä saapuu ja sammuu, kun tiloissa ei ole enää ketään. Järjestelmä säätää automaattisesti valaistustasoa, riippumatta siitä kuinka paljon luonnonvaloa on saatavilla päivällä tai illalla. Tämä takaa tasaisen valaistustason kaikkina vuorokauden aikoina. Se myös säästää energiaa ja takaa visuaalisen mukavuuden. Oikea valaistus oikeaan aikaan!

Langaton, moderni, monikäyttöinen: VIVARES Zigbee

kuva

Kohteisin, joissa useita rakenteellisia muutoksia ei voida tehdä ja/tai tavoitteena on tilan monikäyttöisyys.

Langaton VIVARES Zigbee -järjestelmä soveltuu saneerauskohteisiin, joita ei voida uudelleenjohdottaa. Jos rakennus on suojeltu tai siinä ei ole välikattoa, valitaan tuotteita, jotka eivät vaadi ylimääräisiä johtimia. VIVARES Zigbee on täydellinen ratkaisu tilanteissa, joissa valaistuksen sijoittelu vaatii muunneltavuutta, sillä järjestelmää on helppo muokata. LEDVANCE tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit ja yhteensopivat LED-valaisimet, jotka valjastavat VIVARES Zigbeen kaikki edut. Järjestelmä voidaan yhdistää pilvipalveluun, jonka avulla luodaan huolto- ja energiankulutusraportteja. VIVARES Zigbee:tä voidaan lisäksi käyttää ihmiskeskeisessä valaistuksessa. Yhdessä LEDVANCE BIOLUX HCL-valaisimien kanssa VIVARES Zigbee-tukiasema säätää dynaamisesti valaistusta päivänvalon luonnollisessa rytmissä.

Katso esittelyvideo, VIVARES Zigbee

VIVARES Zigbee


Langallinen alan standardi uudelleen määriteltynä: VIVARES DALI

Uudis- ja saneerauskohteisiin, joissa on tilaa ylimääräisille johtimille.

kuva

Järjestelmä sopii kohteisiin, joissa kaapelointi uusitaan. VIVARES DALI -tuotteet ovat DALI-2-sertifioituja ja ne sopivat täydellisesti yhteen. Avoin standardisoitu kommunikointikieli mahdollistaa myös muiden DALI-2-tuotteiden käytön VIVARES DALI -järjestelmässä. Käyttöönotto on yksinkertaista ja selkeää selainpohjaisen käyttöönottotyökalun ansiosta. VIVARES DALIlla on valmius esineiden internetiin (IoT) – ja siten huolto- ja energiankulutusraporttien tuottamiseen VIVARES-pilvipalvelun kautta.

Katso esittelyvideo, VIVARES DALI

VIVARES DALI

Lisätietoja: www.ledvance.fi/vivares

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 4/2023

prointerior-lehti
mainos_1016

BLOGIT

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »