mainos_1077

Runko ja rakennustuotteet (pintasuojaus)
Sisäpinnat ja tilaosat (pintasuojaus)

Tehokas, tutkittu ja M1-luokiteltu apu mikrobeja vastaan

Turvallisin mielin töihin, kouluun, harrastuksiin

artikkelikuva: Tehokas, tutkittu ja M1-luokiteltu apu mikrobeja vastaan

Koronapandemian ja muiden haitallisten mikrobien kanssa taistelusta on tullut tämän päivän uusi normaali. Erilaisten pintojen käsittely pitkävaikutteisilla pintakäsittelyaineilla on tehokas ja edullinen ratkaisu, jolla toimistojen, koulujen, julkisten tilojen ja kotienkin pinnat pystytään pitämään turvallisina.

Uudenmaan Pintasuojauksen laajaan pintasuoja-ainevalikoimaan kuuluva, titaanidioksidiin pohjautuva Claeris-tuotesarja on kuin tehty pandemia-ajan helpotukseksi, vaikka tuotteet on kehitetty suojaamaan hyvin laajalta mikrobikirjolta. Claeris Hygienia, Claeris Inside ja Claeris Fresh ovat sisäpinnoille kehitettyjä titaanidioksidipohjaisia pintasuoja-aineita, jotka tarjoavat käsittelyn jälkeen monivuotisen mikrobisuojan käsitellyille pinnoille.

Toinen vaihtoehto on puhdistus- ja desinfiointiaine Bacoban. Se on pitkävaikutteinen puhdistus- ja desinfiointiaine, jonka vaikutus kestää jopa 10 päivää. Puhdistusvaikutus eroaa perinteisistä desinfiointiaineista tuotteen sisältämän ohutpinnoitteen (Si02) ansiosta. Ohutpinnoite pitää sisällään antimikrobiset aineet, jotka vapautuvat hitaasti, ja näin Bacobanin desinfioiva vaikutus kestää pitkään.

kuva

Uudenmaan Pintasuojaus Ky on pintasuoja-aineiden johtava ja uraauurtava asiantuntija Suomessa. Pintojen suojauksella saadaan niin paljon hyötyjä pienellä investoinnilla, että pintakäsittelyt ovat levinneet nopeasti: yrityksen referenssilista on pitkä ja vaikuttava.

Hygieeniset sisäpinnat ja parempi sisäilma

Claeris-pintakäsittelytuotteiden teho perustuu noin neljä miljardia vuotta vanhaan reaktioon eli fotokatalyysiin. Tuotteet sisältävät nestemäistä titaanidioksidia, joka valon vaikutuksesta aktivoituessaan hajottaa bakteerit, homeet ja virukset vedeksi ja hiilidioksidiksi, kun mikrobit joutuvat kosketuksiin suojatun pinnan kanssa.

Claeris Hygienia on pintojen pitkävaikutteinen suoja-aine. Se pitää pinnat hygieenisinä ja helpottaa niiden puhdistamista. Suoja-aine myös vähentää merkittävästi julkisten tilojen pintojen mikrobikasvustoa. Tavallinen sisätilan valaistus riittää aktivoimaan suojaprosessin.

”Claeris Hygienia on tarkoitettu kaikkialle, mihin käsi koskee. Erilaiset pinnat, kuten pöydät, tiskit, nojatasot, ovenkahvat ja liukuportaiden kaiteet käsitellään tuotteella. Se toimii kaikkein nopeimmin Claeris-sarjan tuotteista. Suoja-aineen teho on tutkittu kansainvälisissä laboratorioissa sekä useissa kohteissa, ja tuote on jo pitkään ollut käytössä muun muassa Keski-Euroopassa. Claeris Hygienialla tehtyjen testien määrä on erittäin laaja”, Uudenmaan Pintasuojaus Ky:n osakas Merja Enroth kertoo.

Claeris Inside on erityisesti suunniteltu sisätiloihin ja uusien rakennusten haitallisia VOC-kaasuja hajottamaan, esimerkiksi kouluihin.

Claeris Fresh on erityisen tehokas hajujen poistaja pahanhajuisista tiloista, kuten varastoista.

kuva

Claeris-pintasuojauksen tulokset voidaan todentaa pintahygieniamittarilla tehdyillä seurantamittauksilla ja näin todeta mikrobikasvun pieneneminen yksinkertaisella tavalla.

Pintakäsittely M1-luokitelluilla Claeris-tuotteilla tuottaa merkittäviä säästöjä, sillä yksi käsittelykerta kestää jopa monta vuotta. Mikrobitaso romahtaa, ja sen seurauksena sairauspoissaolot pienenevät merkittävästi.

Pitkävaikutteinen puhdistus- ja desinfiointiaine ohutpinnoitteella

Uudenmaan Pintasuojauksen valikoimissa on myös pitkävaikutteinen puhdistus- ja desinfiointiaine Bacoban, joka on samassa paketissa tehokas puhdistus- ja desinfiointiaine, jonka vaikutus kestää tutkitusti jopa 10 päivää.

”Claeris Hygienia ja Bacoban-tuotteet on tarkoitettu kaikkialle, mihin käsi koskee.

Puhdistusvaikutus eroaa perinteisistä desinfiointiaineista tuotteen sisältämän ohutpinnoitteen (Si02) ansiosta. Ohutpinnoite pitää sisällään antimikrobiset aineet, jotka vapautuvat hitaasti ja näin desinfioiva vaikutus kestää kauan.

kuva

kuva

”Bacobania levitetään kerran viikossa normaalisiivouksen yhteydessä joko liinoilla pintoja pyyhkien tai sitten suihkupullosta suihkuttaen ja pyyhkien pinnat. Normaalin viikkosiivouksen lisäksi tulee samalla kertaa tehtyä pintoihin kymmenen päivän suoja mikrobeja vastaan. Tavalliset siivousaineet vaihdetaan Bacobaniin ja samalla säästetään aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse olla jatkuvasti levittämässä desinfiointiaineita. Työntekijöiden terveyttäkin säästetään, kun heidän ei tarvitse käyttää desinfiointiaineita niin usein”, Enroth toteaa.

Bacoban tehoaa tutkitusti Covid 19 -viruksen lisäksi esimerkiksi norovirusta, tavallista flunssavirusta ja valtavaa määrää muita mikrobeja vastaan. Tämäkin tuote vähentää myös bakteerien aiheuttamia hajuja ja helpottaa siivousta. Käsiteltyyn pintaan ei tartu lika kiinni, koska runkoaineena käytettävä piidioksidi tekee pinnoista aina helposti puhtaana pidettäviä.

Lisätietoja: www.pintasuojaus.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »