mainos_384

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Grohe Rapid SLX tuo linjakkuutta ja monipuolisuutta kylpyhuonesuunnitteluun

artikkelikuva: Grohe Rapid SLX tuo linjakkuutta ja monipuolisuutta kylpyhuonesuunnitteluun

Grohen vahva tulokas syksyn markkinoille on Rapid SLX -seinäasennusteline WC-istuimille. Rapid SLX on monipuolinen asennusjärjestelmä, joka sisältää monia uusia ominaisuuksia. Grohen avainasiakaspäällikkö Petri Haukkavuori kertoo, että teline kestää 400 kilon kuormituksen ja huuhteluveden määrää pystyy säätämään portaattomasti.

”Telineen mukana tulee kaikki tarvittavat kiinnikkeet ja Grohe QuickFix tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa”, Haukkavuori lupaa.

Suunnittelijoiden silmää Rapid SLX tulee mitä luultavimmin miellyttämään:

”Suunnittelijat arvostavat huuhtelupainikkeiden ohutta Slim design -muotoilua ja varmasti myös painikkeiden runsasta värivalikoimaa.”

kuva

Suunnittelijalle värivaihtoehtoja

Rapid SLX:ssä on kolme erilaista painiketta, joista valita – ja kunkin painikkeen saa 12 eri värissä. ”Sama väripaletti meillä löytyy hanoissa ja suihkuissa, joten suunnittelijalla on paljon vaihtoehtoja toteuttaa yhtenäisiä kylpyhuonekokonaisuuksia”, Haukkavuori toteaa.

Rapid SLX on myös suunniteltu olemaan helposti muokattava. Ainutlaatuisen Flow Manager -pohjaventtiilin avulla huuhteluveden määrää voi säätää helposti, ilman työkaluja. Pohjaventtiiliä ei myöskään tarvitse irrottaa säädön ajaksi, mikä nopeuttaa asentajan työtä.

”Telinettä voidaan käyttää minkä tahansa WC:n kanssa, mukaan lukien kauluksettomat WC-istuimet, joissa liian suuri huuhtelumäärä voi aiheuttaa veden roiskumista reunan yli lattialle.” Keskeisessä roolissa tässä on juuri säädettävä Flow Manager -pohjaventtiili.

Mukautuu elämän muutoksiin

Rapid SLX:n uudessa asennustelineessä on valmiudet vesi- ja sähköliitännöille. Jos jossain elämänvaiheessa halutaan vaihtaa tavallinen WC-istuin ns. pesevään malliin (esim. Grohe Sensia Arena), niin silloin valmiit liitännät helpottavat työtä.

Yksi Rapido SLX-telineen ominaisuus on sen hiljaisuus. Grohen laajassa telinevalikoimassa useimmat tuotteet ovat äänitasoluokkaa I, mutta Haukkavuoren mukaan uudessa SLX-mallissa tuo ominaisuus on nostettu aivan uudelle tasolle.

CTA

”Rapid SLX on lisä-äänieristetty todella hiljaiseksi. Oman mausteensa tuovat pneumaattiset huuhtelupainikkeet – niistä ei painettaessa kuulu mitään kolinoita.”

Haukkavuori uskaltaa myös luvata, että tämän tuotteen asentajalla ei tuskanhiki helmeile otsalla missään vaiheessa.

kuva

”Rapid SLX -asennusteline varmistaa helpon kylpyhuoneasennuksen, teetpä sitten uutta kokonaan kylpyhuonetta tai päivität vanhaa – tai olet vain vaihtamassa WC-kulhoa.”

10 vuoden takuu

Grohe haluaa panostaa laatuun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen – ja pitkäaikainen, turvallinen toiminnallisuus on aina yrityksen johtotähtenä.

”Tarjoamme pidennettyjä takuuaikoja kaikille seinän sisään asennettaville suihkuille, hanoille ja asennustelineille, joten Rapid SLX - ja saman perheen Rapid SL -piiloasennettavat asennustelineemme saavat kaikki 10 vuoden takuun.”

Lisätietoja: www.grohe.fi/seinä-wc

Teksti: Sami J. Anteroinen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_574
mainos_508
mainos_576
mainos_611

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »