mainos_754

Kalusteet ja varusteet (työympäristöt)

Kotimaisella designilla turvallinen työympäristö

artikkelikuva: Kotimaisella designilla turvallinen työympäristö

ISKUn upealla MyFlow-mallistolla voi luoda yhtenäisen ilmeen läpi työympäristön. Kokonaisuuden kruunu on MyFlow Chair ja MyFlow Meeting Chair -tuolien metalliosa, jonka nimeksi tuli koru. Mallisto luo hyvää energiaa ja se kertoo uudesta ja iloisesta työympäristöstä. Malliston on suunnitellut Vertti Kivi.

MyFlow-tuoteperhe on laaja ja se koostuu kymmenistä eri tuotteista ja sadoista eri variaatioista. Tuoteperhe mahdollistaa erilaisten kohteiden kalustamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Mallisto tuo esiin uudenlaista näkökulmaa työympäristöjen yhtenäisen ilmeen luomiseen.

”Työympäristöjen rooli kohtaamistiloina on korostunut ja kalusteilta vaaditaan enemmän. Hybridi-työskentely on myös lisääntynyt ja työtä tehdään vaihdellen kotona ja toimistolla. MyFlown avulla työympäristöihin saadaan myös kodikkuutta”, ISKUn muotoilujohtaja Antti Olin kertoo.

Turvallinen toimisto – valitse vastuulliset ja kotimaiset huonekalut, joissa on turvalliset materiaalit

Me ISKUssa olemme tehneet pitkäjänteistä työtä tuotteidemme materiaalien parissa, jotta ne ovat turvallisia. Kaikki tuotantomme on keskitetty Lahteen ja hankimme 75 % ostoistamme kotimaasta ja 99 % EU-alueelta.

kuva

kuva

Vastuulliset valinnat kalustevalmistuksessa tarkoittavat turvallista toimistoa:

  • Valmistamissamme tuotteissa käytetty puumateriaali tulee kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Tuotteissa ei käytetä suojeltuja puulajeja. Meillä on sertifioitu puun alkuperäketjun seurantajärjestelmä PEFC (Chain of Custody). Kaikki tuotteissamme käytetty kalustelevy ja koivuvaneri ostetaan kotimaisilta toimijoilta.
  • Valmistamissamme kalusteissa käytetyt puupohjaiset levyt täyttävät formaldehydille asetetut raja- arvot (esim. E1-luokitus) standardin EN-120 tai EN 717-1 mukaan määriteltynä. Hankimme kaiken kalustelevyn ja koivuviilut Kärkölästä.
  • Tuotannon pintakäsittelyssä käytetään 100 % UV-lakkoja sekä vesiohenteisia petsejä, lakkoja ja maaleja. Kalusteidemme kokoonpanossa käytetyt liimat täyttävät EU:n komission vihreän julkisen hankinnan (GPP) suositukset. Liimat sisältävät alle 10 paino% haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Hankimme liimat Lempäälästä.
  • Vaahtomuoveillamme on CertiPUR sertifikaatti, joka kertoo, että materiaalit on testattu eikä niissä ole raja-arvojen ylittäviä terveydelle tai ympäristölle vaarallisia kemikaalipitoisuuksia (ml. formaldehydi). Hankimme vaahtomuovit Kouvolasta.
  • Meillä on tiukat julkiskalusteissa käytettävien tekstiilien ympäristö- ja terveysvaatimukset. Verhoilukankaamme eivät myöskään sisällä halogenoituja palonestoaineita eikä niihin ole saanut lisätä atsoväriaineita, jotka voivat muodostaa syöpää aiheuttavia akryyliamiineja tai värejä, jotka on luokiteltu syöpää aiheuttaviksi.
  • Tuotteissamme käytetään metalleista lähinnä terästä ja alumiinia, jotka ovat luonnollisesti kierrätettäviä. Teräsputket sisältävät kierrätysmateriaalia 25–40 prosenttia riippuen putken paksuudesta. Alumiinin kierrätysprosentti on paljon suurempi. Käytämme kromauksessa ympäristömyötäisempää kolmearvoista kromausta. Kromaus tehdään Salossa.
  • ISKUlla on Lahdessa oma testilaboratorio laajoille tuotetesteille. Testilaboratoriossamme tuotteet testataan monipuolisesti vastaamaan EN- ja ISO-standardeja.

Tutustu malliston kaikkiin tuotteisiin osoitteessa: www.myflow.com

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_799

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »