mainos_1086

Kalusteet ja varusteet
Rakentaminen (ulkoalueet)

Special Outdoor: Pedralin terassikalustemallistot

artikkelikuva: Special Outdoor: Pedralin terassikalustemallistot

Tavat, joilla käytämme, asutamme ja jaamme tiloja, ovat muuttuneet. Huonekalut voivat tukea ihmisten välistä yhteyttä ja vuorovaikutusta luomalla kotiin hyvän olon keitaita ja julkisiin kohteisiin toimivia ja monikäyttöisiä tiloja.

Pedralin tuotteissa tyylikäs muotoilu yhdistyy toiminnallisuuteen. Pedralin terassikalusteet on suunniteltu ja tehty käyttäjän hyvinvointia ajatellen, ja niiden tekniset ja esteettiset ominaisuudet ovat ensiluokkaiset. Laadukkaista materiaaleista valmistetut kalusteet kestävät hyvin käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita, ja ne on helppo puhdistaa. Tyylikkäät tuolit, nojatuolit ja sohvat raikastavat tilan kuin tilan. Ne ovat mukavia, ja niissä on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, käsinkudottua polypropyleenipunosta ja pehmeitä, kosteutta kestäviä tyynyjä.

kuva
Panarea

PANAREA

Suunnittelija CMP Design

Panarea on saanut inspiraationsa Välimeren rannikoilta ja samettisen kesätuulen sävyttämistä illallisista merenrantaterasseilla.

Tämä terassikalusteiden mallisto sisältää nojatuolin ja lepotuolin, joissa on käytetty Italiassa käsinkudottuja elementtejä kunnianosoituksena italialaiselle käsityöperinteelle.

Leveän ja kaarevan selkänojan polypropyleenipunos muodostaa näyttävän geometrisen kuvion. Se kiertyy putkimaisen teräsrungon ympärille ja jatkuu käsinojiin asti.

Punottu selkänoja on tyylikäs ja käytännöllinen. Kaksinkertaisista kierteistä koostuva punos antaa tuolille ilmavan, kolmiulotteisen ja graafisen ilmeen ja keventää rakennetta niin, että tuolia on helppo siirtää. Panarea soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

Lepotuolin leveä istuinosa ja korkea selkänoja muodostavat pesämäisen tilan, jossa on mukava rentoutua ja seurustella.

Tyynyt on valmistettu nopeasti kuivuvasta polyuretaanivaahdosta ja verhoiltu kankaalla, joka on kudottu samoista langoista kuin punososa.

kuva
Reva Twist

REVA TWIST

Suunnittelija Patrick Jouin

Ylellisen muhkea Reva-mallisto kutsuu rentoutumaan ja haaveilemaan. Nyt tästä terassikalusteiden mallistosta on saatavilla myös päivitetty versio: Reva Twist.

Tyylikkäässä kolmenistuttavassa sohvassa ja lepotuolissa on neljä sulavasti kaareutuvaa jalkaa. Muottiinvaletut alumiinijalat alkavat alumiinirungon ulkoreunoilta.

Selkänojan ja käsinojien teräsrunkoa kiertää litteästä ja säänkestävästä polypropyleenistä punottu kudos, joka tekee ilmeestä pehmeän ja luonnollisen.

Rungon päällä on pehmeät ja mukavat istuintyynyt. Selkänojan ja käsinojat voi irrottaa ja pinota.

kuva
Remind

REMIND-TUOLI

Suunnittelija Eugeni Quitllet

Remind on Pedralin innovatiivinen uudelleentulkinta 1800-luvun lopun puutuolien pehmeän kaarevista muodoista.

Remind-tuoli koostuu yhdestä muottiinpuristetusta polypropyleenikappaleesta. Ilmava istuinosa ja selkänoja tekevät tuolista kevyen ja mukavan istua.

Käytännöllinen, monipuolinen ja kompakti tuoli soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin linjakkuutensa ja kevyen mutta kestävän materiaalinsa ansiosta.

Vastuullisuus on tärkeää Pedralille, ja Remind-tuolista onkin saatavilla täysin kierrätetyistä materiaaleista valmistettu malli, jonka muovimateriaali saadaan puoliksi kotitalouksista ja puoliksi teollisuudesta kerätystä jätteestä. Remind-tuoli sävyssä ”recycled grey” on yksi ensimmäisiä kierrätetystä polypropyleenistä valmistettuja Pedralin tuotteita.

Lisätietoja: www.pedrali.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »