mainos_1086

Runko ja rakennustuotteet (julkisivutuotteet, puutuotteet, rakennuslevyt, ulkoverhous)

Nordic Facade Solutions tarjoaa kattavan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia julkisivulevyjä

artikkelikuva: Nordic Facade Solutions tarjoaa kattavan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia julkisivulevyjä

Nordic Facade Solutionsin Formica® Vivix +® ja Trespa® Meteon®-julkisivulevyt ovat ulkoverhoiluun suunniteltuja korkeapainelaminaatteja. Ne sopivat niin uudisrakentamiseen kuin remonttikohteisiinkin, joihin halutaan kestävä ja kaunis tuulettuva julkisivu. Valikoimamme tuotteet kestävät sääolosuhteita poikkeuksellisen hyvin ja näyttävät upeilta vuosien ajan. Auringonvalolla ja sateella ei ole merkittävää vaikutusta levyjen pintaan. Helppohoitoiset levyt kestävät hyvin naarmuja ja iskuja.

Nordic Facade Solutions tarjoaa laadukkaita tuotteita tuulettuviin julkisivuihin kahdelta tunnetulta ulkoverhousratkaisujen valmistajalta – Formica Groupilta ja Trespa Internationalilta. Kummankin yrityksen erikoisosaamista on tuottaa näyttäviä ja inspiroivia julkisivulevyjä, jotka kestävät aikaa.

Vivix +- ja Meteon-korkeapainelaminaattien säänkestävyys on hyvä ja ne sopivat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin. Tuotteella on pitkä elinkaari, mikä ympäristöystävällisen materiaalien lisäksi tukee kestävää kehitystä. Julkisivulevyjen väri säilyy pitkään haalistumatta, koska pinnassa on kestävä uv-suoja. Sileän pinnan vuoksi julkisivulevyyn ei keräänny pölyä ja muita epäpuhtauksia. Lisäksi julkisivu on helppo puhdistaa.

kuva

kuva

Korkeapainelaminaattia voidaan käyttää tehosteena näyttävien julkisivujen aikaansaamiseksi, mutta se on erinomainen valinta myös leikkipaikkakalusteiden ja muiden kovassa käytössä olevien kohteiden valmistukseen.

NFS:n korkeapainelaminaateissa pääraaka-aineena on puukuitu. Iso osa materiaalista on sahauksesta syntyvää sivutuotetta sahanpurua ja tuotteemme ovat täten ympäristöystävällinen valinta. Tiesithän, että Formica Groupin Vivix + -julkisivulevyt ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Formica IKI Oy:n tehtaalla Kolhossa, Mänttä-Vilppulassa.

Olemme tunnettuja ensiluokkaisesta laadusta, toimitusvarmuudesta ja levymateriaalin asiantuntijuudesta. Luotettavat kumppanimme ovat Westface Oy, Tälli Oy ja Ramport Oy.

Lisätietoa tuotteistamme löydät osoitteesta: www.nordicfacadesolutions.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »