mainos_984

Sisäpinnat ja tilaosat (lasituotteet)

Sonte tekee älykalvoprojektien suunnittelusta helpompaa

artikkelikuva: Sonte tekee älykalvoprojektien suunnittelusta helpompaa

Viime vuosina kiihtymään lähtenyt älykalvojen kysyntä tulee jatkumaan lähivuosina 30-50% vuosittaisella kasvulla. Näin ennustaa Sonten pääkonttorin data, jota on kerätty kahdeksan Euroopan maan Sonte maahantuojien myynnistä. Älylasin toiminnallisuus on tuottaa tilan käyttäjälle yksityisyyttä napin painalluksella niin, että valo silti kulkee lasin läpi.

Tällä hetkellä siirrytään nopeiden omaksujien vaiheesta järjestelmällisempään vaiheeseen, missä kalvoja ostetaan ja myydään rutinoituneemmin ja tuotteiden markkinoinnissa kiinnitetään enemmän huomiota laadullisiin seikkoihin ja luotettavien kumppanien valitsemiseen.

Sonte Finland aloitti järjestelmällisen älykalvotietoisuuden kasvattamistyön vuoden 2020 alussa

Kunnianhimoisena tavoitteena oli käydä tapaamassa kaikkia suomalaisia arkkitehtitoimistoja ja sisustussuunnittelijoita 2020 aikana. Sitten maailma muuttui ja korona piti toimistot tyhjillään ja Teams palaverilinjat kuumina. 2022 keväällä suuri osa arkkitehtitoimistoista on saanut vähintään yhden mahdollisuuden keskustella älykalvoasiantuntijan kanssa.

Sonten tehtävänä on tarjota itse valmistamansa älykalvotuotteen lisäksi jälleenmyyjille arvokkaita asiantuntijapalveluita ja muodostaa yhteistyömalleja kullekin kumppaniorganisaatiolle sopivalla tavalla. Tavoitteena on, että älykalvoprojektien johtaminen saadaan luontevasti sopimaan osaksi jälleenmyyjien toimintaa, eikä normaaleihin prosesseihin tarvitse tehdä suuria muutoksia.

kuva

Avun antaminen voi olla hyvin erilaista erilaisissa tilanteissa. Joskus maahantuojan edustajaa kaivataan antamaan inspiraatioita kalvojen käyttökohteista. Joskus tarvitaan apua teknisten yksityiskohtien ratkaisemiseen ja joskus konkreettinen tarjouslaskenta on se, mikä halutaan ulkoistaa maahantuojalle. Voi olla, että loppuasiakasta halutaan käyttää itse toteamassa sopivan sävyn Sonten esittelytiloissa tai referenssikohteessa.

Sonte Finland solmi Granon kanssa jälleenmyyntisopimuksen maaliskuussa 2022, jonka myötä ulkoistettiin asiakashankinta ja asennuspalvelut

Granon ja Sonten yhteistyö mahdollistaa koko Suomen kattavan myynti- ja asennusverkoston, minkä ansiosta lähin fyysinen tutustumismahdollisuus Sonte älykalvoihin löytyy yllättävän läheltä, Granon paikallisesta toimipisteestä. Grano näkee älykalvo-tuotteissa todella suuren potentiaalin. Kalvot ovat jo lyhyessä ajassa herättäneet suurta mielenkiintoa läpi Suomen ja Grano on iloinen pystyessään vastaamaan kysyntään erittäin laadukkailla Sonte-tuotteilla.

Yhteistyön ansiosta Sonte pystyy maahantuojana keskittymään brändin rakentamiseen ja lisäämään entisestään älykalvojen tunnettuutta Suomessa. Maahantuojan ja jälleenmyyjän välistä kilpailua ei myöskään pääse syntymään, kun molemmat istuvat samalla puolella pöytää.

Lisätietoja: www.sonte.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2023

prointerior-lehti
mainos_987

BLOGIT

mainos_951
mainos_973

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »