mainos_986

Valaistus

LEDVANCE LED-nauhajärjestelmän LED-nauhat ja liittimet ovat saaneet päivityksen nyt entistäkin paremmaksi

artikkelikuva: LEDVANCE LED-nauhajärjestelmän LED-nauhat ja liittimet ovat saaneet päivityksen nyt entistäkin paremmaksi

Uudella ja entistäkin paremmalla led-nauhavalikoimallaan LEDVANCE tarjoaa entistä laajemman valikoiman moniin erilaisiin kohteisiin.

Uudistuneissa vain valkoista valoa tuottavissa Performance Class –luokan nauhoissa on nykyään kaksinkertainen määrä ledejä, jolloin valo on entistäkin tasaisempaa. Lisäksi nauhojen värintoistoindeksiä on parannettu (Ra yli 90), jolloin valaistus toistaa tilan värejä luonnollisemmin ja värit voidaan nähdä juuri sellaisena kuin pitääkin. Laajan valovirta- (500 - 2000 lm/m) ja värilämpötilavalikoiman (2700 - 6500 K) ansiosta järjestelmä taipuu hyvin räätälöityihin valaistusratkaisuihin – olipa kyse sisä- tai ulkokäytöstä. Nyt uudet liittimet led-nauhojen jatkamiseen ja liittämiseen ovat käytettävissä sekä Performance - että Value Class – luokan nauhojen kanssa.

kuva

Valkoista valoa tuottavien led-nauhojen lisäksi valikoimaan kuuluu kattava valikoima RGB-, RGBW- sekä Tunable White led-nauhoja, joiden avulla saadaan toteutettua värikästä tai tunnelmaa korostavaa valaistusta. LEDVANCE Tunable White LED-valonauhojen valon värilämpötilaa voidaan saumattomasti säätää mukavan lämpimästä 2700 K aktivoivaan viileän valkoiseen 6500 K ja sopivilla komponenteilla led-nauhat voidaan yhdistää ihmiskeskeisen valaistuksen BIOLUX HCL-järjestelmään.

kuva

COB led-nauhat ovat ihanteellinen valinta hienostuneeseen valaistukseen, sillä niiden tuottama tasainen valaistus on erityisen vaikuttava koko nauhan pituudelta. Nauhassa olevat tiheästi ladotut ledit on päällystetty yhtenäisellä fosforikerroksella, ja tasaisen valopinnan ansiosta COB led-nauhan voi jättää myös näkyville. COB led-nauhat soveltuvat loistavasti käytettäväksi kaikilla kiiltävillä pinnoilla, jotka usein ovat haastavia, sillä ne paljastavat valopisteet. Yhtenäiset valolinjat myös korostavat arkkitehtuuria, ohjaavat kulkua sekä niillä voidaan luoda erityisiä aksentteja moderneihin ympäristöihin.

Moneen taipuva LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä on helppo suunnitella, yhdistellä ja asentaa. Järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman yhteensopivia komponentteja ja lisätarvikkeita moniin erilaisiin käyttökohteisiin.

Lisätietoja: www.ledvance.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »