mainos_1078

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)
Sisäpinnat ja tilaosat
Valaistus

Valo kruunaa tunnelman

artikkelikuva: Valo kruunaa tunnelman

Kotimainen perheyritys Cariitti Oy on keskittynyt toimivaan ja kauniiseen sauna- ja kylpylätunnelman luomiseen erityisesti valaistuksella ja persoonallisen kauniilla saunan lauteilla ja paneeleilla. Luettuasi tämän jutun ymmärrät enemmän valaistuksen merkityksestä.

Kosteiden tilojen valaistuksella on kaksi päätehtävää: tarjota riittävän turvallinen valaistus kohteessa ja vaikuttaa vireys- sekä rentoutumistilaamme. Annetaanpa Peterin kertoa.

”Valoa ei tuoda vain näkemiseen vaan myös nähtäväksi. Ihmisen silmä hakeutuu luonnostaan valoon. Valo kertoo tilan tarinaa. Hyvässä valaistussuunnittelussa valitaan aina jokin valaistava korostettava yksityiskohta, muoto tai pinta, joka on kaunista katseltavaa. Näin tila koetaan paljon rikkaampana. Oikealla valaistussuunnittelulla saadaan myös enemmän tilan tuntua.”

kuva

Design, laatu, palvelu

Upeaa, uniikkia designia. Korkealaatuisia valaistusratkaisuja, kauniita saunoja. Suunnittelu ja valmistus Avainlipulla Suomessa. Yksilöllistä palvelua. Siinä paketti, joka on siivittänyt valtakunnallisesti toimivan perheyritys Cariitti Oy:n menestystä niin, että vientiä tehdään jo yli neljäänkymmeneen maahan.

Vihreät arvot ovat lähellä Ruokosen sydäntä. ”Nykyvalaisimet kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa ja koko tuotantoketjumme on sitoutunut huomioimaan niin kierrätyksen kuin kestävät arvot yleensäkin.”

kuva

Vielä sananen valaistuksesta Peterin yksinkertaistetun esimerkin avulla. ”Hieno sadesuihku, kalliit mosaiikit ja tylsä suoraa, kovaa valoa tuova yksi kattoplafondi on kuin pilvinen päivä. Viihtyisyyttä saa lisättyä jo säädettävällä valolla. Yksi painallus ja otat herättävän suihkun vähän kirkkaammassa valossa. Toinen painallus ja nautit tunnelmallisesta wellness-hämystä. Puhumattakaan saunan seinälle heijastettavasta lämpömittarista.”

Hyvin toteutettu valaistus on investointi omaan hyvinvointiin. ”Kuuntelemme asiakkaamme tarpeet ja toiveet. Tutustumme tilaan ja huomioimme sen käyttäjät. Hyödynnämme pitkäaikaisen kokemuksemme, jotta jokainen tila saa parhaan valaistussuunnitelman ja toteutuksen”, Peter summaa.

Cariitin virtuaalinen showroom -visiitti inspiroi ja antaa tietoa: www.cariitti.fi/showroom-virtuaaliesittely tai soita puh: 09-2219040

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »