Kalusteet ja varusteet (työympäristöt)

Kannettava varavirtalähde tuo joustoa työpäivään

artikkelikuva: Kannettava varavirtalähde tuo joustoa työpäivään

Ajasta ja paikasta riippumattoman työn haasteena on kannettavan tietokoneen ja muiden laitteiden akun kesto. Kannettavan XXL-kokoisen varavirtalähteen avulla voi ladata useita laitteita työpäivän aikana.

Etä- ja hybridityön yleistyessä työtä tehdään yhä useammin mökillä, kahvilassa tai kesällä vaikkapa puistossa tai rannalla. Kannettava varavirtalähde varmistaa, että laitteissa riittää virtaa työpäivän ajaksi.

”Tavoitteenamme on kehittää työympäristöjen joustavuutta. Hybridityön haasteisiin vastataksemme kehitimme kannettavan XXL-kokoisen MOV:E-varavirtalähteen, jonka avulla työskentely on mahdollista missä tahansa”, sanoo BACHMANN Groupin country manager Anne Suuronen.

BACHMANN kehittää, valmistaa, tuo maahan ja markkinoi elektroteknisiä tuotteita. Saksalaisvalmisteinen BACHMANN MOV:E täyttää korkeat turvallisuusmääräykset ja sillä on kahden vuoden takuu. 2,9 kg painoista kantohihnalla varustettua varavirtalähdettä on helppoa kuljettaa mukana.

kuva

”MOV:En avulla laitteita voi ladata toimiston ulkopuolella ja tiloissa, joissa ei ole riittävästi pistorasioita, kuten esimerkiksi oppilaitosten opetustiloissa. Varavirtalähde sopii kaikkien toimiston laitteiden lataamiseen kannettavista tietokoneista digitaalisiin fläppitauluihin”, Suuronen kertoo.

Monipuoliset latausmahdollisuudet ja tyylikäs muotoilu

MOV:E-varavirtalähteestä voi ladata useita laitteita samanaikaisesti. Saatavilla on kaksi erilaista latausporttikonfiguraatiota.

kuva
Neuvotteluhuone

”MOV:En voi valita yhdellä pistorasialla sekä kahdella USB-A- ja kahdella USB-C-latausportilla tai neljällä USB-A- ja neljällä USB-C-latausportilla. Kun latausportit eivät ole käytössä, ne voi suojata kääntyvällä kansimekanismilla”, Suuronen kertoo.

Muotoilultaan lieriömäinen MOV:E on ajaton ja tyylikkään pelkistetty. MOV:En vakiovärit ovat mattamusta ja alumiini. Lisäksi MOV:E on saatavilla erikoistuotantona asiakkaan valitsemassa värissä tai esimerkiksi yrityksen logolla varustettuna.

kuva
Telakka-asema

MOV:E latautuu täyteen noin 2-3 tunnissa. Varavirtalähteen kansiosan LED-indikaattori osoittaa akun varaustilan. Akku kestää tuhansia latauskertoja, ja MOV:Een voidaan tarvittaessa vaihtaa uusi akku BACHMANNin tehtaalla.

Lisätietoja: www.bachmann.com/en

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_786

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »