mainos_1086

Kalusteet ja varusteet
Sisustussuunnittelu

Blume-mallisto hehkuu ainutlaatuisissa kukkasilueteissa

artikkelikuva: Blume-mallisto hehkuu ainutlaatuisissa kukkasilueteissa

Sebastian Herkner ja Pedrali ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet aistikkaan ja hienostuneen Blume-malliston.

BLUME

Pehmeitä ja pyöreitä muotoja toistavat tuoli ja nojatuoli sekä niiden lounge-mallit saavat ainutlaatuisen, kukkaa muistuttavan profiilinsa puristetusta alumiinista. Nimi Blume tulee saksan kukkaa tarkoittavasta sanasta, joka korostaa mallien ikonisia, koristeellisia yksityiskohtia sekä suunnittelijan saksalaisia sukujuuria.

Siro runko yhdistyy luontevasti pehmeään ja muhkeaan polyuretaanivaahtoon, jotka yhdessä tarjoavat kutsuvaa mukavuutta.

Istuimen alla oleva teräsrunko vahvistaa tuolia ja pitää sen jalat tukevasti paikallaan. Se on irrotettavissa, jotta tuote voidaan elinkaarensa päässä purkaa osiin ja hävittää asianmukaisesti.

kuva

kuva

Blume-malliston keskiössä on ihmisen hyvinvointi: se tarjoaa pehmeän pesän, joka kutsuu rentoutumaan. Mallistoa täydentää sohvapöytäsarja, jossa toistuu istuimen kukkamainen, pyöreän pöydän reunan yläpuolelle työntyvä profiili. Blume-pöytiä on saatavilla kolmea eri korkeutta ja useita kokoja, joten niitä voi yhdistellä toisiinsa ja luoda erilaisia kokoonpanoja. Myös pöytälevyjä ja pintoja on erilaisia, joten monipuolinen mallisto mukautuu helposti erilaisiin ympäristöihin.

kuva

BLUME SYSTEM

Tyylikäs ja keveä Blume-mallisto laajentuu uudella tuoteperheellä.

Blume System on kalustemallisto, jossa toistuu samannimisen istuinmalliston hienostunut, kukan muotoa jäljittelevä alumiinista puristettu profiili.

Moduuleja on saatavilla erikokoisia, ja niistä voi yhdistellä mitä moninaisimpia kokoonpanoja aina kaksitasoisesta yöpöydästä kolmi- tai nelitasoiseen hyllyjärjestelmään.

Hyllyjen runkorakenne on terästä, ja sen kiinnitykset on tehty alumiinivalulla ilman näkyviä ruuveja, jolloin jalkojen kauniit yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Jalkoja voi myös säätää, joten ne seisovat vankasti ja vapaasti ja kestävät aikaa.

Alumiini voidaan anodisoida erilaisilla pinnoitteilla ja pulverimaalata eri väreillä. Lisäksi tyylikkäät hyllyt voidaan valmistaa joko komposiittimarmorista tai muista innovatiivisista materiaaleista. Näiden räätälöitävien ominaisuuksien ansiosta modernilla tavalla koristeellinen Blume System sopii kaikenlaisiin ympäristöihin – niin koteihin kuin työtiloihinkin.

Lisätietoja: www.pedrali.com

Kuvat: © art direction Studio FM_photo Andrea Garuti_styling Studio Salaris

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »