mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Tyylikkäät ja ekologiset WC-tilat viimeistelevät yrityksen brändi-ilmeen

artikkelikuva: Tyylikkäät ja ekologiset WC-tilat viimeistelevät yrityksen brändi-ilmeen

Kokonaisvaltaisesti positiivinen asiakaskokemus on kasvavan liiketoiminnan elinehto ja yrityksen brändin muodostumisen kulmakivi. Houkutteleva yritysbrändi rakennetaan lukuisista palasista, joista jokaisella on oma roolinsa onnistuneen kokonaisuuden luomisessa.

WC-tilojen merkitys asiakaskokemukseen

Tuttu nyrkkisääntö siitä, että lopputuloksen laatutaso määrittyy sen heikoimman lenkin mukaan, pitää paikkansa erityisesti silloin, kun yritysbrändin houkuttelevuutta tuetaan uusien tilojen avulla. Valitettavan usein WC-tilojen merkitys unohtuu silloinkin, kun yrityksen tiloihin tehdään kokonaisuudistusta.

Jokainen meistä kuitenkin osaa kertoa oman asiakaskokemuksensa, jossa WC-tilojen toteutuksessa onnistuttiin poikkeuksellisen hyvin – ja toisaalta myös esimerkin, kun siinä epäonnistuttiin. Nuhjuiset WC-tilat muistetaan pitkään, mutta laadukkaasti toteutetuista puhutaan ääneen myös tuttaville. Siksi positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa WC-tilojen merkitystä ei voi vähätellä.

Julkisten vessojen asiantuntija

Novosan on julkisiin WC-tiloihin erikoistunut yritys, ainoa laatuaan markkinoilla. Novosanin tarina alkoi ympäristöä ja kustannuksia säästävästä innovaatiosta, vedettömästä pisuaarista. Neljätoista kehityksen täytteistä vuotta myöhemmin, tänä päivänä Novosanin ydinosaamista on luoda ekologisia, elämyksellisiä ja tyylikkäitä julkisia WC-tiloja. Yrityksen koko toimintaa ohjaa vahva tahto olla mukana toteuttamassa Suomen parhaita julkisia vessoja. Erikoisosaamisellamme voimme tukea sitä, että arkkitehtien visiot ja rakennuttajien toiveet kohteesta toteutuvat viimeistä silausta myöten. Yksilöllisen toteutuksen lisäksi Novosan erottuu edukseen ajatusmaailmansa puolesta, jossa painottuu se, että jokainen asiakas on ennen kaikkea kumppani. Kumppanuus Novosanille tarkoittaa sitä, että yhteistyö jatkuu vielä viimeistenkin silikonien kuivuttua ja WC-tilan käyttöönoton jälkeen – parhaimmillaan koko rakennuksen elinkaaren aikaisena kumppanuutena. Koko elinkaaren ajan tarjottavien huolto- ja ylläpitopalveluiden ohella kumppanin näkökulmasta esimerkiksi käsipyyhepapereista murehtiminen jää historiaan.

Novosanin asema markkinoilla perustuu vahvaan asiantuntijuuteen, aitoon tahtotilaan luoda WC-käynneistä elämyksiä sekä jatkuvaan kehitystyöhön, jonka tärkein tietolähde on asiakkaiden ja loppukäyttäjien antama palaute. Me olemme aktiivisesti asiakkaisiimme yhteydessä varmistaaksemme, että WC-tiloissa on kaikki kunnossa. Opimme itse parhaiten, kun seuraamme tilojen käyttäjiä, sekä kohteiden siivoamisesta huolehtivien ja niiden kunnostamisesta vastaavien kanssa keskustellen.

”Parhaimmillaan vessareissulta lähtee takaisin ostoksille tyytyväinen kävijä, joka tuntee tulleensa kauniisti huomioiduksi.

kuva

Vastuullisuus ja kestävä rakentaminen

Vastuullisuus ja kestävä rakentaminen ovat yhä kasvavia megatrendejä. Vastuullisuus ja ekologisuus on myös Novosanille ensisijaisen tärkeää, ja pelkän vedensäästön ja energiapihien ratkaisujen lisäksi haluamme nostaa esiin materiaalitehokkuuden mahdollisuudet. Suunnitteluvaiheessa tehdyt järkevät ja kestävät materiaalivalinnat niin ympäristön kuin elinkaaren näkökulmasta, ei välttämättä tarkoita kalliimpaa toteutusta. Sopivia materiaaleja ja ratkaisuja käyttämällä tiloja voidaan pitää kunnossa helpommin. Näin tulevaisuudessa saneeraukset onnistuvat pienemmällä kustannuksella ja vaivalla - se tuottaa suuria säästöjä vuosien mittaan.

Kaipaatko vessa-asiantuntijan osaamista projektiisi - ota yhteyttä!

CTA

WC-SUUNNITTELU | TUOTTEET | HUOLTO

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »