mainos_984

Valaistus (sisävalaistus)

Haastaviin olosuhteisiin kehitetty valaistusratkaisu

artikkelikuva: Haastaviin olosuhteisiin kehitetty valaistusratkaisu

Tähän asti erittäin kuumien tilojen, kuten saunan katosta seinäpinnoille, tasaisen epäsuoran valaistuksen toteuttaminen kestävästi ja turvallisesti on ollut vaikeaa ja kallista. Nyt näihin haastaviin olosuhteisiin on kehitetty ratkaisu, jolla toivottu valaistus onnistuu kestävästi ja turvallisesti.

Ultra Ambient -nauhalla toteutat vaativienkin kohteiden valaistuksen. Ultra Ambient on suunniteltu erittäin haastavien, ympäristölämpötilaltaan -40...+125 °C kohteiden valaisuun. Tuotteen suunnittelussa on huomioitu suurien lämpötilavaihteluiden aiheuttamat rasitukset ja erinomainen korkean ympäristölämpötilan kesto.

Ultra Ambientilla luot kauniin epäsuoran valaistuksen myös saunan kattoon. Tuotteesta on kaksi eri vaihtoehtoa, sivusta ja päältä valaisevat versiot.

Taipuisat nauhat on erittäin helppo asentaa. Toimitetaan joko asiakaskohtaisilla mitoilla tai 6 m asennusvalmiina sarjana. Asennusvalmiin sarjan voi katkaista ja päättää haluttuun mittaan, katkaisuväli 50 mm. Mukana tulevat tarvittavat kiinnikkeet, liitäntälaite sekä asennusohjeet.

Ultra Ambientlla toteutamme myös Aspectu ja Eclipse -tuotteiden taustavalaistuksen.

Lisätiedot tuotteesta löytyy TÄÄLTÄ!

Saatavuus: Q2 / 2023

Tiedustelut sähköpostitse: myynti@cariitti.com ja puhelimitse: 09-2219040

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2023

prointerior-lehti
mainos_951

BLOGIT

mainos_987
mainos_973

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »