mainos_890

Sisäpinnat ja tilaosat (kivi, laatta, tiili, lattiat ja päällysteet)

Luksusta sisustukseen innovatiivisilla porcellanato-laatoilla

artikkelikuva: Luksusta sisustukseen innovatiivisilla porcellanato-laatoilla

Ylellisillä, pastellisen utuisilla Archisalt-laatoilla voi tuoda sisustukseen unenomaisuutta. Archisalt-laattojen innovatiivinen CROSS-pinta tuntuu sileältä, mutta nanopartikkeleiden ansiosta se ei ole märkänäkään liukas. Archisalt sopii kaikkiin sisätiloihin sekä katettuihin ulkotiloihin.

Erittäin kestävät porcellanato-laatat antavat lukemattomia mahdollisuuksia erilaisten tilojen toteutukseen. Viime keväänä lanseerattu Pukkila Archisalt -laattasarja tuo sisustukseen unenomaisuutta. Utuisen pastellisävyisten porcellanato-laattojen kuviointiin on otettu vaikutteita erilaisista suolakivilaaduista.

”Vivahteikkaan ulkonäkönsä ansiosta Archisalt-laatat ovat kuin taideteoksia. Tuotesarjan värivaihtoehdoista löytyy vaihtoehtoja niin ajattoman ilmeen kuin tämän hetken sisustustrendienkin toteuttamiseen. Esimerkiksi sinisen, vihreän ja violetin sävyiset laatat sopivat nykytrendiin”, sanoo Pukkilan laatupäällikkö Maarit Merinen.

Vuodenvaihteessa Laattapisteen kanssa yhdistynyt Pukkila on keraamisten tuotteiden asiantuntija. Tänä vuonna 149 vuotta täyttävä Pukkila tuntee pitkän kokemuksensa ansiosta rakennusalan ammattilaisten tarpeet.

Pukkila Oy Ab

Archisalt on monipuolinen sisustustuote

Archisalt on saanut erittäin hyvän vastaanoton arkkitehdeiltä ja suunnittelijoilta. Kulutusta kestävät Archisalt-laatat tuovat ylellisyyttä niin koteihin kuin hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin ja toimitiloihin.

Archisalt-laattojaon saatavilla viidessä eri koossa, ja laatat sopivat sekä lattioihin että seiniin. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluu jalkalistoja ja askelmalaattoja, joiden avulla voidaan toteuttaa viimeistelty ja visuaalisesti yhdenmukainen kokonaisuus.

”Archisaltin tekniset ja visuaaliset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tuotesarja on ylellinen, mutta kustannuksiltaan kohtuullinen. Uskon, että sarja tulee olemaan pitkäikäinen”, Merinen sanoo.

Pukkila Oy Ab

Sileä CROSS-pinta ei ole liukas

Keraamisten laattojen valmistustekniikka on kehittynyt huimasti vuosikymmenten saatossa, ja uusilla tekniikoilla ja kehittyneillä materiaaleilla voidaan tuoda laattoihin innovatiivisia ominaisuuksia. Archisalt-sarjan laattoja on saatavilla uudella himmeällä CROSS-pinnalla sekä kiillotetulla LUX-pinnalla.

”CROSS-pinta tuntuu kosketettaessa samettisen pehmeältä. Vieri vieressä olevat nanopartikkelit muodostavat sileän pinnan, johon lika ei kerry, joten laatat ovat hygieenisiä ja helppoja puhdistaa”, sanoo Merinen.

Pinta perustuu nano-granilia-teknologiaan: laatta päällystetään halkaisijaltaan alle 0,075 millimetrin kokoisilla korundipartikkeleilla. Karheusluokaltaan CROSS-pinta on R11/C, joten laatat sopivat kaikkien sisätilojen lisäksi katettuihin ulkotiloihin.

”Nanometristen partikkelien ansiosta CROSS-pinta ei ole märkänäkään liukas, joten Archisalt-laatoilla voi luoda yhtenäisen sisustuksen esimerkiksi kylpylän kaikkiin tiloihin aulasta pukuhuoneisiin ja suihkutiloihin”, Merinen kertoo.

Pukkila Oy Ab

Pitkäikäinen tuote on ekologinen

Kierrätysmateriaalien osuus tuotesarjassa on 25 prosenttia, ja tehtaalla noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.

”Tehtaalla prosessivedet puhdistetaan ja kierrätetään, valmistuksessa syntyvät sivuvirrat hyödynnetään ja energianlähteenä hyödynnetään maakaasua ja aurinkoenergiaa”, Merinen sanoo.

Kestävien laattojen laskennallinen elinkaari on noin 50-60 vuotta. Käyttöikänsä lopuksi laatat voidaan hyödyntää maanrakennusaineena.

Tutustu Archisalt-sarjaan täällä!

Pukkila ja Laattapiste ovat yhdistyneet ja uuden yrityksen nimi 1.5.2023 alkaen on Laattapiste-Pukkila Oy. Yhdistymisen myötä sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaat löytävät entistäkin laajemmasta valikoimasta kaiken tarvitsemansa remontointiin ja rakentamiseen saman katon alta. Laattapiste-Pukkila Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, sekä erinomaista palvelua ja asiantuntevaa neuvontaa.

CTA

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

LUE MYÖS

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 4/2023

prointerior-lehti
mainos_1016

BLOGIT

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »