mainos_986

Runko ja rakennustuotteet (ikkunat, lasituotteet)
Sisäpinnat ja tilaosat (lasituotteet)

Matalaheijasteinen lasi avaa kirkkaamman näkymän

artikkelikuva: Matalaheijasteinen lasi avaa kirkkaamman näkymän

Kirkasta, neutraalia ja läpinäkyvää. Nämä lasin perusominaisuudet ovat tehneet siitä olennaisen osan nykymaailmaa. Lasi tarjoaa suojaa ja päästää valoa sisään. Läpinäkyvyys antaa tunteen välittömyydestä, läheisyydestä ja osallistumisesta.

Uusi matalaheijasteinen Pilkington OptiView™ nostaa läpinäkyvyyden aivan uudelle tasolle minimoimalla lasin luonnollisen heijastuksen. Tyypistä ja lasirakenteesta riippuen Pilkington OptiView™ lasilla voidaan saavuttaa jopa yhden prosentin ulkoinen heijastus. Pitkälle kehitetty matalaheijasteinen pinnoite mahdollistaa selkeät näkymät sekä sisältä että ulkoa ja lasia voidaan käyttää monissa eri sovelluksissa.

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkington OptiView™ -perheen tuotteet ovat erinomainen valinta näyte- ja maisemaikkunoihin, vitriineihin, väliseiniin ja kaiteisiin, joissa halutaan välttää näkymää haittaava heijastus. Tuotteet kestävät erinomaisesti sään vaihtelua, kulutusta ja aikaa.

Pilkington OptiView™ -perheen tuotevalikoima pitää sisällään useita erilaisia lasityyppejä, joten löydät aina tarkoitukseen sopivan lasin. Pilkington OptiView™ tuotteet tehdään aina erikoiskirkkaalle Pilkington Optiwhite™ lasille. Valikoimasta löytyy ratkaisuja karkaistulle lasille, laminoidulle turvalasille, lämpöeristykselle, yksi- ja kaksipuolisille pinnoitteille ja vielä paljon muuta!

Lue lisää OptiView™ -perheestä täältä >>

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »