mainos_1077

Kalusteet ja varusteet

Kalasataman uusi toimipiste yhdistää Helsingin Kaupunkiympäristön eri osastoja saman katon alle

artikkelikuva: Kalasataman uusi toimipiste yhdistää Helsingin Kaupunkiympäristön eri osastoja saman katon alle

Kaupunkiympäristötalon tunnistaa upeista kaari-ikkunoista.

Kaupunkiympäristötalo on monitilaympäristö, jossa leimallista on väljyys ja korkeus. Sisätiloista on luotu vaihteleva ja ilmava tilojen kudelma, jossa ei ole tavanomaisia toisistaan eristettyjä kerroksia tai koko rakennuksen korkuisia aulatiloja. -Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit.

”On ollut hienoa olla mukana toteuttamassa modernia monitilaympäristöä yhdessä käyttäjän, arkkitehdin sekä rakennusliikkeen kanssa”, Karoliina Kannisto Punnalta kertoo.

Punta Oy
Kaapit mitoitettiin arkkitehdin toiveiden mukaan.

Toimitimme älylukitusjärjestelmällä ohjattuja pukukaappeja hieman vajaalle 1 000 käyttäjälle. Älylukitus pukukaapeissa mahdollistaa sekä yksityisen, että dynaamisen käytön, jolloin työntekijän tyhjennettyä kaappinsa ja poistuttua tiloista, on kaappi vapaa seuraavalle käyttäjälle. Osa pukukaapeista on varattu yksityiseen käyttöön Kaupunkiympäristötalon tiloja säännöllisesti käyttäville työntekijöille. Dynaamisessa käytössä kaappeja on aulatiloissa, saunatiloissa sekä osa pukuhuoneiden kaapeista.

Erikoisuutena pukutiloihin suunniteltiin myös pariovellisia tuplaosastollisia kaappeja, jolloin työntekijöiden on helppo pitää siviili- ja työvaatteet selkeästi erillään.

Pukukaappien lisäksi toimitimme Kaupunkiympäristötaloon älylukitusjärjestelmällä varustettuja lokerokaappeja noin 1 500 kappaletta, jotta jokaiselle olisi paikka säilyttää tavaroitaan lukitussa tilassa. Jokaisessa lokerossa on latausmahdollisuus perinteisellä pistokkeella sekä USB-liitännällä.

Punta Oy
Sisustuksessa puu on näyttävästi esillä.

”Kaikki lokerokaappien rungot ovat erikoiskorkuisia ja räätälöityjä arkkitehdin toiveiden mukaan. Kohteen suuruudesta ja viimeistelyn tarkkuudesta kertoo myös se, että kalusteitamme asentavan Asennus Suomen työntekijät ovat olleet työmaalla 5kk ajan”, Ilona Pettersson Punnalta nostaa esiin.

Lisätietoja kohteesta: karoliina.kannisto@punta.fi

Lisätietoja: www.punta.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »