mainos_986

Runko ja rakennustuotteet (ikkunat, metallituotteet)
Sisäpinnat ja tilaosat (metallituotteet, ovet, helat, lukot)

Laadukkaat alumiinijärjestelmät valmistetaan mittatilauksesta

artikkelikuva: Laadukkaat alumiinijärjestelmät valmistetaan mittatilauksesta

Alumiini on kestävä, luja ja monipuolinen materiaali. Alumiini-lasiratkaisuilla voi toteuttaa upeita julkisivuja, ikkunoita, ovia ja sisärakenteita. Huippulaatuiset Reynaers Aluminiumin alumiiniratkaisut ovat nyt saatavilla myös Suomessa.

Johtaviin alumiinijärjestelmien toimittajiin kuuluva Reynaers Aluminium toi koko tuotevalikoimansa Suomen markkinoille viime vuonna. Alumiinisten ikkuna-, ovi- ja julkisivuratkaisujen lisäksi tuoteportfolio sisältää mm. paloluokiteltuja ja murtosuojattuja ratkaisuja.

”Laadukas valikoimamme on aiempaa helpommin saatavilla. Toimimme arkkitehtien kumppanina, ja meihin voi olla aina yhteydessä tuotevalintoihin ja tuotteiden ominaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä”, sanoo Reynaers Aluminiumin aluemyyntipäällikkö Henri Virta.

Reynaers Aluminium on globaalisti toimiva belgialainen perheyhtiö, joka tunnetaan erittäin laadukkaista, mutta kilpailukykyisistä tuotteista. Tuotekehityksessä panostetaan laatuun ja arkkitehtoniseen ilmeeseen, ja tuotekehitystiimiin kuuluu insinöörejä ja arkkitehteja.

”Olemme erittäin kiinnostuneita arkkitehtuurin uusimmista suuntauksista ja haluamme tarjota sekä trendikkäitä että ajattomia, teknisesti huippulaatuisia ja kestäviä ratkaisuja rakentamiseen. Kotisivuillamme ja somekanavillamme voi tutustua alumiinirakenteiden käyttötapoihin eri puolilla maailmaa ja hakea inspiraatiota suunnittelutyöhön”, Virta kertoo.

Suunnittelutyön helpottamiseksi tuotteiden BIM-objektit, arkkitehtikatalogit, esitteet ja dokumentit voi ladata suoraan Reynaers Aluminiumin sivuilta. Dokumenttien avulla tuotteiden vertailu ja rakennuksen elinkaaren aikaisen ilmastorasituksen laskeminen käy helposti.

”Alumiini voidaan kierrättää 100-prosenttisesti, mutta koska sen käyttö kasvaa jatkuvasti, on tällä hetkellä noin puolet globaalista alumiinitarpeesta saatavilla kierrätysalumiinina. Käyttämästämme alumiinista lähes 50 prosenttia onkin kierrätettyä. Loput tuotetaan pääosin uusiutuvalla energialla hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi”, sanoo Virta.

Reynaers Aluminium Finland

Alumiinirakenteilla lukemattomia mahdollisuuksia arkkitehtuuriin

Kierrätettävyyden lisäksi alumiinilla on useita etuja: alumiini on kevyttä ja lujaa, sen elinkaari on pitkä ja huolloksi riittää vesipesu.

”Alumiiniprofiiliin on myös erittäin helppoa vaihtaa tarvittaessa lasi. Vaihto ei vaadi liittyvien rakenteiden avaamista, vaan vanha lasi voidaan nostaa helposti pois ja laittaa uusi tilalle”, sanoo Virta.

Arkkitehtonisesti alumiini-lasirakenteet tarjoavat upeita mahdollisuuksia. Lujuutensa ansiosta alumiinista voidaan toteuttaa kapeita, viehättäviä profiilirakenteita, jolloin valon määrä rakennuksessa maksimoidaan. Alumiiniprofiilit maalataan Reynaers Aluminiumin tuotantolaitoksilla, joten kaikki RAL-sävyt ovat käytettävissä.

Reynaers Aluminium Finland

Reynaers Aluminiumin MasterLine-sarjan ikkuna- ja ovi-profiilit on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. MasterLine-sarjassa optimaaliset tekniset ominaisuudet yhdistyvät turvallisuuteen ja suureen ikkunapinta-alaan.

SlimLine-sarjan ikkunaprofiilissa perinteinen ja moderni ilme yhdistyvät. Minimalistinen ruutuikkuna sopii niin uudisrakentamiseen kuin remonttikohteisiin, joissa vanha, puurakenteinen ruutuikkuna halutaan korvata nykyaikaisella vaihtoehdolla.

MasterPatio on uusimman sukupolven nostoliukuovijärjestelmä. Suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat takaavat jatkuvuuden sisätilojen ja ympäröivän maiseman välillä. Tuote on tunnustettu mm. arvostetuilla Reddot- ja Archiproducts-palkinnoilla vuonna 2021.

Tutustu tarkemmin alumiinirakenteisiin osoitteessa: www.reynaers.com

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »